Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek'ten BAE'de kritik ekonomi ziyareti!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirdikleri çalışma ziyareti kapsamında, Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile bir araya geldi.

Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek'ten BAE'de kritik ekonomi ziyareti!
Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek'ten BAE'de kritik ekonomi ziyareti!
GİRİŞ 22.06.2023 19:08 GÜNCELLEME 22.06.2023 19:08
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yapacağı ziyaret öncesi, bir günlük çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere başkent Abu Dabi'ye geldi.

YILMAZ VE ŞİMŞEK BAE'DE DEVLET BAŞKANIYLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Birleşik Arap BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan ile görüştü. 

EKONOMİK İŞ BİRLİĞİ İMKANLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkiler ve ekonomik iş birliği imkanları değerlendirildi. Görüşmeye Yılmaz ve Şimşek’in yanı sıra BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan da yer aldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    BAE ile siyasal uzlaşıya varılabilir . Körfez Araplar , Amerikan güdümünde olmayı istemiyorlar . BRICS ortak rezerv parasına olumlu bakıyorlar , Petrol ticaretini Çin Yuan'ı ile yapıyorlar . Çin Başkanının ziyareti sonrası , İran - Suudi gerilimi azaldı , Bölgesel işbirliği yapmaya karar verdiler .
    Cevapla
  • SERhAT cCc KARSL 10 ay önce Şikayet Et
    bence mehmet simsek yapar baskasi zor...!! Cevdet yilmazada basarilar dilliyorum ..oda isini gayet düzgün yapacakdir eminim
    Cevapla
  • akrep 10 ay önce Şikayet Et
    memleketin madenlerini değerlendirmek yerine zenginlerle uğraşmayın otorup cennet vatanın madenlerini değerlendirin bu savrukluğu önleyin tüm kurumlar savuruyor paraları ve sizleri arkanızdan vuruyor uyanın uyanın israfı önleyin Allah yarın başta bunları sizlerden soracak sonra bizlerden Allah Rızasını kazanmak için dürüst çalışmaktan başka çare varmı Reis
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamdan da bir halt olmaz. Amerika ve İngiltere'nin bu adamın getirilmesine olumlu bakıyorsa onların admıdır. İlk icraatı da faizleri artırmak oldu.
    Cevapla
  • Kamil 10 ay önce Şikayet Et
    $ 50 Milyar Dolar finansman az bir rakam değil , Keza Dolar kuruna bakılacak olursa , $ 500 Milyar düzeyinde arayışlara girmelidir . ASEAN Bölgesi'nin de sağlayabileceği finansman imkanları değerlendirilmelidir . $ Trilyon Dolar seviyesine ulaşmalıdır ki , her türlü finans enstrümanları ve yatırım projeleri sayesinde , borçluluktan “ negatif ” ten , kâr'a “ pozitif ” döngü sağlansın .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!