Özdağ: Altılı Masa'dakiler önümü kesmeseler seçimi kazanabilirdik

28 Mayıs'taki seçimlerde Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Ümit Özdağ, Millet İttifakı'nın diğer partilerini eleştirdi. Özdağ, "Altılı Masa'dakiler benim elimi tutmasalardı, önümü kesmeselerdi seçimi kazanma şansımız olurdu" dedi.

Özdağ: Altılı Masa'dakiler önümü kesmeseler seçimi kazanabilirdik
Özdağ: Altılı Masa'dakiler önümü kesmeseler seçimi kazanabilirdik
GİRİŞ 22.06.2023 11:47 GÜNCELLEME 22.06.2023 12:04
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verme kararı alan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçim yenilgisinden Millet İttifakı'ndaki diğer partileri sorumlu tuttu. FOX TV canlı yayınına katılan Özdağ, Altılı Masa'yı sert sözlerle eleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI'NA SERT SÖZLER

Kılıçdaroğlu ile İçişleri Bakanlığı konusunda anlaştıklarını ancak diğer partilerin buna karşı çıktığını ifade eden Özdağ, şu açıklamalarda bulundu:

"Altılı Masa'dakiler benim elimi tutmasalardı, önümü kesmeselerdi seçimi kazanma şansımız olurdu. Biz Kemal Kılıçdaroğlu ile İçişleri Bakanlığı konusunda anlaştık ama Altılı Masa benim İçişleri Bakanı olacağım hususunun açıklanmasına karşı Kemal Bey'e çok ağır baskı uyguladı. Sanki seçimi kazanmak istemiyorlar.

Biz Altılı Masa'yı desteklemedik biz Kemal Bey'i destekledik. Altılı Masa'nın ortaya koyduğu protokollerin arkasında olmamız mümkün değil."

"KEMAL BEY'İN YANINDAKİLER BİR TANE OY GETİRMEDİLER"

"Bu arkadaşlar Kemal Bey'i böyle taciz etmeselerdi, baskı altına almasalardı biz çıkıp son üç buçuk gün 'Evet Zafer Partisi hükümette yer alacak.' derdik.

Kemal Bey'in yanındakiler bir tane oy getirmediler ama oy gelmemesini sağlayacak şekilde tavır aldılar."

KAYNAK: FOX TV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 137
  • Gürbüz 10 ay önce Şikayet Et
    "Altılı Masa'dakiler önümü kesmeseler seçimi kazanabilirdik" demişse cümleyi becerememiş. Sonuna şunu eklemelidi : "..... Ama, millet için bugünkü sonuç hayırlı olmuştur".
    Cevapla
  • Cim bom 10 ay önce Şikayet Et
    kelin merhemi olsa başına sürermiş. Nimetten sayıyor bazıları kendini.
    Cevapla
  • Kartal 10 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı dinledikçe, ihanetin genetik olarak aktarıldığına inanasım geliyor.
    Cevapla
  • ömer toprak 10 ay önce Şikayet Et
    bu islam düşmanı, ırkçı, faşist ve kafatasçı bile Türkiye'de %2 oy alabiliyor. insanlıktan nasibini almayan ne kadar çok insancık var...
    Cevapla
  • E. G 10 ay önce Şikayet Et
    Yav he he
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi