CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, 'Kaybetme deneyimim yok' diyen İmamoğlu'na cevap!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Öztrak, bu sabah yaptığı bir konuşmada 'Kaybetme deneyimim yok' diyerek Kılıçdaroğlu'na gönderme yapan Ekrem İmamoğlu'na sert cevap verdi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, 'Kaybetme deneyimim yok' diyen İmamoğlu'na cevap!
CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan, 'Kaybetme deneyimim yok' diyen İmamoğlu'na cevap!
GİRİŞ 22.06.2023 18:37 GÜNCELLEME 22.06.2023 18:54
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

Seçim hezimeti sonrası kazanların kaynadığı CHP'de Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona ermesinin ardından Sözcü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Öztrak, her fırsatta 'değişim' çağrısı yapan ve bu sabah 'Seçim kaybetme tecrübem yok' açıklaması yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na cevap verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah kendisine yöneltilen "Genel başkan olsanız, kaç seçim kaybettiğinizde bırakırsınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt vermişti.

'KAYBETME DENEYİMİM YOK'

İmamoğlu, "Kişisel seçimlerim itibariyle kaybetme deneyimim olmadığı için sorunuza cevap veremeyeceğim." şeklinde cevaplamıştı. İmamoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kast ederek yaptığı bu çıkış sonrası CHP'den İmamoğlu'na yanıt geldi.

'KAZANAN DA KAYBEDEN DE HER PARTİMİZ OLUR'

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında,  "Seçim kaybeden de seçim kazanan da her zaman, önde olan partimiz olur" dedi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Ccc 10 ay önce Şikayet Et
    Kemal dayı pilini bitirir istersen daha fazla ötme kaç seçim göründe kazandın önemli olan başarılı hizmet etmek . İstanbul perişan
    Cevapla
  • Ali 10 ay önce Şikayet Et
    Ne kibirli biri...Son seçimde bi yerlerinizi yırtarak şehir şehir gezip nutuklar attınız.Sonuçta duvara tosladınız.Bu yenilgi aynı zamanda senin yenilgin oko...Daha anlayamadınmı
    Cevapla
  • kamil 10 ay önce Şikayet Et
    Hayatı boyunca kaybeden olmuş oysaki. Üniversite sınavında bile açıköğretim okuyacak puanı alamamış. Babası o zaman YÖKün denklik vermediği Kıbrıstaki paralı üniversiteye kaydetmiş. Orada da hovardalıktan başka birşey yapmayıp tüm derslerden kalınca başka bir Kıbrıs üniversitesine kaydetmiş. Oradan da sıfır çekince kanuna aykırı olarak usülsüzce İstanbul Üniversitesine yatay geçişle kayı
    Cevapla
  • mustafa 10 ay önce Şikayet Et
    cesaretin varsa yerel seçimlere tek parti girin hdpkk desteği olmadan bakalım % kaç oy alacaksın
    Cevapla
  • Davut 10 ay önce Şikayet Et
    Genel seçim neticelendi ya yerelde İstanbul, Ankara, İzmir kimi istiyor sa onu seçsin umrumda değil. Kendi düşen ağlamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray, Netanyahu'ya bir kez daha Refah uyarısında bulundu: Kara saldırısına karşıyız
Kredi kartlarında büyük değişiklik! TCMB'nin yol haritası belli oldu