Kılıçdaroğlu durmuyor! CHP'lileri çılgına çevirecek açıklama

Seçimde yaşadığı hezimet sonrası eleştiri oklarının hedefinde olan Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ün partisinin CHP'ye katılmasının ardından yapılan ortak basın açıklamasında CHP'lileri kızdıracak cümleler sarfetti.

GİRİŞ 24.06.2023 06:59 GÜNCELLEME 24.06.2023 10:22
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı karşısında ağır bir yenilgi alan CHP'de iç hesaplaşma devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) CHP ile birleşme kararı aldı. Bu kararın ardından TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Merkezi'ne geldi.

HEZİMETE UĞRADI, SLOGANI DEĞİŞMEDİ!

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, seçimlerde sık sık kullandığı 'Birleşe birleşe kazanacağız' sloganını kullanmaya devam etti.

Kılıçdaroğlu, "Sayın Sarıgül ve arkadaşları, Türkiye Değişim Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisine katılma kararı aldılar. Son derece mutluyuz. Seçimlerde çok sık tekrar ettiğimiz güzel bir sloganımız vardı, 'Birleşe birleşe kazanacağız.' diye. Gerçekten de öyle birleşe birleşe kazanacağız." diye konuştu.

MUSTAFA SARIGÜL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK!

Mustafa Sarıgül ise "Türkiye Değişim Partimiz, bugün Olağanüstü Kurultayı'nı yaparak Cumhuriyet Halk Partimizde birleşme kararı almıştır. Gün, ayrışma günü değil birleşme günü." dedi.

Kılıçdaroğlu'na bütün Türkiye Değişim Partili arkadaşları adına teşekkür eden Sarıgül, bugün itibarıyla tüm TDP'lilerin kararlı, verimli ve uyumlu şekilde CHP'ye bir oy daha kazandırmak için, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmak için canla başla çalışacağını söyledi.

Sarıgül, şunları kaydetti:

"Türkiye Değişim Partili binlerce arkadaşımın, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan'ımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na selamlarını, saygılarını ve birleşme tutanaklarını bugün saygıyla iletiyorum. İnanıyorum ki hep birlikte inançlara saygılı laikliği, ulusal birliği, demokrasiyi, barışı, özgürlüğü ve kültürlerin bir arada anlayış birliği içerisinde yaşayacağı konusundaki çalışmalarımıza birlikte devam edeceğiz. Sayın Genel Başkan'ımız Kemal Kılıçdaroğlu'na bütün Türkiye Değişim Partili arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, birlikte yol yürümekten de onur ve gurur duyuyorum."

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 203
  • Eyüp 10 ay önce Şikayet Et
    CHP lilere HARBİDEN SORUYORUM; Kılıçtaroğlunu holdinginin, şirketinin, işletmesinin veya Küçük bir dükkânının başına geçirmek ve teslim etmek isteyecek bir CHP li var mıdır acaba, eğer yok diyorsanız; O halde neden dükkanınızı bile teslim etneyeceğiniz bir adama Ülkemizi teslim etmek başına geçirmek için yırtındınız durdunuz, bir sorun bakalım kendinize.
    Cevapla
  • Adil Yorgancı 10 ay önce Şikayet Et
    Herkesin derdi koltuk memleket batmış millet perişan olmuş kimsenin umurunda değil
    Cevapla
  • Orhan Kaptan 10 ay önce Şikayet Et
    He he siz birlesin Ben almayayim
    Cevapla
  • Vanli 10 ay önce Şikayet Et
    İbb için b planı sarıgül
    Cevapla
  • Gül 10 ay önce Şikayet Et
    Chp bir yüz sene daha belini doğrultup iktidar olamaz gelene bak gideni anlarsın matematik sayıları gibiler toplanıyorlar çıkarıyorlar bölünüyorlar kaybedip çarpılıyorlar bir eşitlik saglayamadılar zavallılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 bin TL'ye işçi bulamıyorlar! Ev alan patron bile var
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..