Öküz öldü, ortaklık bozuldu! İYİ Parti’den fondaş medyaya yaylım ateşi

Seçim sürecinde terör örgütü PKK elebaşlarının Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'na tam destek vermesine sessiz kalan İYİ Parti, Akşener'in 6'lı masayı devirmesinin ardından CHP'nin fonladığı medyaya ateş püskürdü.

GİRİŞ 26.06.2023 11:19 GÜNCELLEME 26.06.2023 11:38
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Seçim sürecinde terör örgütü PKK elebaşlarının Millet İttifakı adayına destek vermesine tepki göstermeyen, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile işbirliğine sessiz kalan İYİ Parti, Meral Akşener’in ittifakı bozmasının ardından CHP'nin fonladığı medyaya yaylım ateşi açtı.

YANARDAĞ'IN TERÖRİSBAŞINA YAPTIĞI ÖVGÜYE SERT TEPKİ

70 yaşını geçmiş bir Abdullah Öcalan 25 yıldır kesintisiz hapiste. Türkiye'de en uzun süre yatan siyasi mahkumdur. Normal infaz yasaları geçerli olsa serbest bırakılması gerekiyor. Öcalan hafife alınacak birisi değil. Neredeyse cezaevinde filozof oldu. Çünkü okumaktan başka bir şey yapmıyor. Siyaseti doğru okuyan, doğru gören, doğru çözümleyen son derece zeki birisidir." ifadeleriyle teröristbaşı Abdullah Öcalan’a övgüler dizen TELE 1 Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a İYİ Partili isimlerden tepki geldi.

“HİÇBİR YAYINA KATILMAYACAĞIM” TEPKİSİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yanardağ'a tepki gösterdi. Zorlu, "TELE 1 televizyonunda yayınlanan bir programda terörist başı Öcalan’a tecritin kaldırılması yönünde yapılan değerlendirmeler sebebiyle İYİ Parti Sözcüsü olarak söz konusu kanalın hiçbir yayın davetine icabet etmeyeceğimi kamuoyuna saygılarımla arz ederim" açıklamasında bulundu.

Yanardağ ise Zorlu'ya cevap vererek, "Sizi davet eden yok zaten... Nereden çıkardınız? AKP'li düşkün Mehmet Ali Çelebi'nin montaj videosuna inanıp ikna olduğunuza göre, sizinle işimiz olmaz. Siz AKP iktidarına, Cumhuriyet düşmanlarına koltuk değneği olmayı sürdürün. Siyasetteki çapınızı da gördük. Yolunuz açık olsun" ifadesini kullandı.

BAHADIR ERDEM’DEN SERT TEPKİ: BU MİLLET TÜKÜRÜĞÜYLE BOĞAR

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem de sosyal medya hesabından Yanardağ'ın teröristbaşına yaptığı övgüye tepki gösterdi.

Erdem, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yok artık insaf ayıp artık ayıp. Hiç mi sınırınız yok.

Başlarım ben onun kitap okumasına da, siyasetine de.

PKK’nın başı, bebek katili terörist Öcalanı korumak için konuşurken bu ülkenin Kürt vatandaşlarına hiç sordunuz mu?

Teröristbaşı Öcalan için güzellemeler yapmak en hafifinden, Kürt vatandaşlarımız dahil 85 milyona hakaret etmektir.

Bu ülkenin 40 seneyi aşkındır PKK teröründen çektiği acılarına bu kadar yabancılaşmanın izahı, amacı nedir?

Uluslararası hukuka göre de, iç hukuka göre de, şehitlerimizin, ailelerinin ve milletin vicdanına göre de Türkiye, Öcalanı ömür boyu hapiste tutma hakkına sonuna kadar sahiptir.

Bu ülkede her kim ki Öcalanı serbest bırakmaya kalkar ya da aklından geçirir ise bu millet onu tükrüğüyle boğar.

 

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 83
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Daha dün ortak hedefe birlikte koşanlar ne oldu da görünürde medya üzerinden atışıp algı yaratıyorlar. Yemezler İP in sahte milliyetçiliğini de artık. Baktılar ki eridi ve bitmek üzereler, milliyetçilikleri akıllarına geldi! Meclise soktukları nı da henüz gündeme almadık. Sırayla..!
    Cevapla
  • Türk 10 ay önce Şikayet Et
    Her devrin adamı maral abıla... Bunların ne ülkücülükle nede milliyetcilik le alakaları yok.. Allah bunlara fırsat vermesin..
    Cevapla
  • Han 10 ay önce Şikayet Et
    Yanardağ ,senin de evladını katletmiş olsaydı böylesine düzineler kurabilirmiydin bebek katiline..hepiniz aynısınız,Erdoğan düşmanlığı gözlerinizi karartmış...siz kim devleti yönetmek kim,devlet nasıl yönetilir ...öğrenin işte değeri sonsuz olan Reis'i Cumhur'umuzdan..hepiniz onun bastığı yerlere kurban olun !!!
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    hiç inandırıcılığınız yok o sözleri seçimden önce söyleyecektiniz geçti bor'un pazarı sürün eşeğinizi Niğde'ye
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    Cumhuriyet düşmanı merdan yanardağ gibileridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Antalya'dan kahreden olay! Okuldan el ele çıkan iki kardeşi kaza ayırdı...
'Benim verilerimle ne olacak?' demeyin! Uzman isim 2016'daki çarpıcı olayı hatırlattı!