AK Parti'den Reuters'a sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Reuters haber ajansının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haberine sert tepki göstererek, "Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz." dedi.

AK Parti'den Reuters'a sert tepki!
AK Parti'den Reuters'a sert tepki!
GİRİŞ 27.06.2023 11:21 GÜNCELLEME 27.06.2023 11:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Reuters haber ajansının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkındaki haberine AK Parti'den sert tepki geldi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve ailesine dönük kirli saldırıların bir yenisine Reuters Haber Ajansı imza atmış. Masa başında hazırlanmış ve siyasi bir amaca dönük mesnetsiz iddialar ile dolu bu sözde haberi nedeniyle Reuters Haber Ajansı'nı ve sorumsuz yönetimini şiddetle kınıyoruz." açıklamasında bulundu.

"Reuters, temel basın-yayın ilkelerine riayet etmeksizin yayınladığı bu kirli metin ile gazetecilik örtüsü altında siyasi amaçlı bir kara propaganda üretmiştir. Yayınlanan sözde haber, Reuters’in siciline kara bir leke olarak kazınmıştır." diyen Çelik, "Medya ve algı operasyonlarıyla sözde habercilik yapmaya kalkışan odaklara gereken ders defalarca verilmiştir. Kara propoganda odakları bundan sonra da aynı sonuçla karşılaşmaya devam edeceklerdir." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • mert 10 ay önce Şikayet Et
    ya doğruysa
    Cevapla
  • xxlxx 10 ay önce Şikayet Et
    Rahmetli Menderes ve Özal'a da aynısını yapmışlardı. İçten olsun dıştan olsun düşman düşmanlığını, hain hainliğini yaptı, yapıyor, yapacak. Bize düşen oyuna gelmemek.
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    alçaksınız aklı sıra yıpratacaklar topunuz geldiniz yıkamadınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi