AK Partili Kurt: İnşallah bayram vesilesiyle acılarımızı hafifleteceğiz

AK Parti MKYK üyesi ve Adıyaman Milletvekili Doç.Dr. Resul Kurt,"Adıyaman olarak çok acılar çektik. İnşallah bu bayram vesilesiyle acılarımızı hafifleteceğiz" dedi.

AK Partili Kurt: İnşallah bayram vesilesiyle acılarımızı hafifleteceğiz
AK Partili Kurt: İnşallah bayram vesilesiyle acılarımızı hafifleteceğiz
GİRİŞ 29.06.2023 13:50 GÜNCELLEME 29.06.2023 13:50

Milletvekili  Resul Kurt, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adıyaman'ı ayağa kaldırmak için var güçleri gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen, Milletvekili Kurt,mesajında şunları kaydetti;

"Adıyaman olarak 6 şubatta yaşadığımız bin yılın afetinde ağır bir yara aldık. Hemşehrilerimizle Kurban Bayramını buruk biçimde karşılıyoruz. Adıyaman olarak çok acılar çektik. İnşallah bu bayram vesilesiyle acılarımızı hafifleteceğiz. Memleketimizi ayağa kaldırmak için var gücümüzle gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan hemşerilerimizin yarasını saracağız ve memleketimizi yeniden inşaa ederek barış ve huzur şehri olarak yaşamaya devam edeceğiz . Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Bin yılın felaketi olarak kabul edilen deprem nedeniyle sevincini buruk yaşayacağımız bu Kurban Bayramı'nın milletimizin daha çok dayanışmasına ve yardımlaşmasına vesile olmasını niyaz ediyor vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!