İmamoğlu'na 'İstanbul Boğazı' cevabı!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbul Boğazı'nın Kurban Bayramı'nda kana bürünmesi sorununu çözdüğünü açıklamasına tepki gösterdi.

İmamoğlu'na 'İstanbul Boğazı' cevabı!
İmamoğlu'na 'İstanbul Boğazı' cevabı!
GİRİŞ 29.06.2023 17:10 GÜNCELLEME 29.06.2023 18:18
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, İBB Başkanı İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından, İstanbul'da her Kurban Bayramı'nda Boğaz'ın kana büründüğü açıklamasını alıntılayarak, açıklamada bulundu.

Türkmen, açıklamasında şunları kaydetti:

Bahsi geçen çalışmanın yüzde 90'dan fazlası merhum Kadir Topbaş Başkanımız döneminde yapılmış, hoş olmayan görüntülere çok büyük oranda son verilmiştir. Gerçekten kötü ve bize yakışmayan görüntülerdi ve 11 şafttan oluşan, uzun yıllar süren bir çalışmayla çözüldü. Ancak herkesin bilmesi gereken kısım şu ki çalışmanın 7500 metreye tekabül eden 10 şaftı Merhum Başkanımız Kadir Topbaş döneminde yapılmış, bitirilmiş, sorun çok büyük oranda ortadan kaldırılmıştı. Geçmiş dönem paylaşımımız ve çalışma ile ilgili yapılan haberlerde de bu durum net biçimde görülüyor.

'NEREDEYSE SONA GELİNMİŞ BİR İŞİN TAMAMLANMASI İÇİN YENİ YÖNETİME RİCADA BULUNMUŞTUK'

Yine Kadir Başkanımız zamanında, çalışmanın 11. son şaftı yapılırken tarihi bir kalıntıya rastlanmış ve zorunlu bir duraksama yaşanmıştı. Tarihi kalıntılarla ilgili kurul ile entegre yürütülen süreç ise zaman almış, bu esnada İBB'de bir yönetim değişikliği yaşanmıştı. Kadir Topbaş Başkanımız liderliğinde uzun yıllar emek verdiğimiz, temiz bir Boğaz, İstanbul uğruna büyük yatırımlar yapılmış, neredeyse sona gelinmiş bir işin tamamlanması için yeni yönetime ricada bulunmuş, çalışmanın bitirilmesini istemiştik." Hilmi Türkmen, 2 yıl süren çalışma sonunda yapılan törene de katıldığını, projenin geçmişini, tüm aşamalarını detaylı bir şekilde anlattığını, işin son etabını bitiren yeni yönetime ve İmamoğlu'na da teşekkürlerini bildirdiklerini aktardı.

'SİYASETİN EN KALICI LİMANI VEFA, NEZAKET VE HALKA DOĞRU BİLGİ VERMEKTİR'

Siyasetin en kalıcı limanının vefa nezaket ve halka doğru bilgi vermek olduğunu ifade eden Türkmen, "Bu vesileyle İstanbul'a yaptığı hizmetlerle hala konuşulan, bu şehre kattıkları yadsınamayacak olan Kadir Topbaş Başkanımızı tekrar rahmetle, şükranla anıyoruz. Bu millet için yapılan 1 santimetre iş bile önemlidir, hakkı verilmelidir. Ama büyük resmi atlayarak, uzun yıllar süren bir çalışmayı, çok büyük bir emeği bütünüyle yok sayarak, yapmadığınız bir işi 'Yaptım' diyerek değil."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Misafirﷻ 9 ay önce Şikayet Et
    Imamoglu mu yapmis yani, o nezaman Istanbuldaydiki. Hep gezdi tozdu sonrada kendini Secime zamaninda adam sandi. Imamoglu istanbula hic bir sey yapmadi. Hep caldi ve cirpti. Babasida, Dedeside yalanciydi zaten. Tüm sülalesi yalanci.
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    İstanbul lu inşaallah nurettin sözen dönemine geri dönecek herşey daha. Chp olacak
    Cevapla
  • Cemaldemir 9 ay önce Şikayet Et
    Siyasete ve politikaya hic güvenmiyorum ve hic Ama hic inanmiyorum
    Cevapla
  • Bektaşi 9 ay önce Şikayet Et
    Dinsizin hakkından imansız gelirmiş istanbul hakediyor gerçekten
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Seni de biliriz hilmiiiii
    Cevapla
  • Halil Atmaca 9 ay önce Şikayet Et
    neyini bilirsiniz? sizin hirsiz yunanoglu kadar gavur biri degildir herhald hmmm????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda