CHP'li Öztrak'tan Tanju Özcan'a: Ateş olsa cirmi kadar yer yakar, işine baksın

CHP'den kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Tanju Özcan, Ankara'ya yürüyüş başlattı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Ateş olsa cirmi kadar yer yakar. Tanju Özcan yürümekle uğraşacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" dedi.

GİRİŞ 03.07.2023 16:48 GÜNCELLEME 03.07.2023 16:54
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti genel merkezine 10 gün sürecek "Adalet ve Değişim Yürüyüşü"nü başlattı.

CHP'DEN AÇIKLAMA

MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenleyen CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ın başlattığı yürüyüşle ilgili, "Ateş olsa cirmi kadar yer yakar. Tanju Özcan yürümekle uğraşacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" açıklamasını yaptı.

Tanju Özcan'ın Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başladıTanju Özcan'ın Ankara'ya 'Değişim ve Adalet' yürüyüşü başladı

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    aferim başkana
    Cevapla
  • düşün bey 9 ay önce Şikayet Et
    bşknım.cesursun iyisin güzelsin...kahramansın fakaaaat...CHP yi ahtapot gibi sarmalına almış bir güruh var. Kemal ağa da iradesiyle orada durmuyor.durduruyorlar.seni dinleyen olmaz.daha etkili bir yol bul.vaz geç bu sevdadan.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    o söz bütün chpkk lılar için geçerli
    Cevapla
  • fatih 9 ay önce Şikayet Et
    bu güzel. bakın yarın demedi demeyin. imamoğlu ve mansur manifesto yaptığında bunlar diyecekler ki, gidin istanbulu ankarayı yönetin çivi çakmadınız diyecekler. bizim millet bunları bi anlasa. ah ah ah
    Cevapla
  • Eski fbli 9 ay önce Şikayet Et
    Yanına kemalide alsın, o güzergahı iyi biliyor :)
    Cevapla
  • ömer 9 ay önce Şikayet Et
    artık koç holding yönetim kurulu tanju özcan ın eskittiği ayakkabıyıda KOÇ MÜZESİNDE sergiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den İmamoğlu'na: Hamas’a terör örgütü demek, Gazze’ye sırt dönmektir
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı