Tanju Özcan isim verdi: Abdüllatif Şener gibi CHP'yi satacak

Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın sözlerine cevap verdi.

GİRİŞ 03.07.2023 23:10 GÜNCELLEME 04.07.2023 01:25
Bu Habere 112 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yönetimine karşı Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne "Adalet ve Değişim Yürüyüşü" başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Pınar Işık Ardor'un sunumuyla tv100'de ekrana gelen Akşam Raporu programına telefonla bağlandı.
 

Kılıçdaroğlu'ndan sürpriz atama! İmamoğlu'na mesajı verdiKılıçdaroğlu'ndan sürpriz atama! İmamoğlu'na mesajı verdi




"YARIN BİR GÜN ÖZTRAK, ABDÜLLATİF ŞENER GİBİ PARTİDEKİ GÖREVİ BİTİNCE PARTİYİ İLK SATANLARDAN BİRİSİ KENDİSİ OLACAK"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "Yollar yürümekle aşınmaz. Ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" sözlerine yanıt veren Özcan "Sayın Öztrak parti sözcüsü ama hiçbir şeyden haberi yok. Türkiye'deki bütün anketlere baksınlar, Bolu'daki en büyük sorun, sorun olmayışıdır. Tüm hizmetlerimiz dört dörtlük yürüyor. Tüm anketlerde en başarılı 3 belediye arasında yer alıyor. Kılıçdaroğlu ve gücünü ondan alanlar bu yürüyüşten korkuyorlar. İnanılmaz bir korku var. Aşağılıyacı, çapsız sözlerle bir parti sözcüsünün açıklamalar yapmasını kendisine yakıştırdım. Yarın bir gün Öztrak, Abdüllatif Şener gibi partideki görevi bitince partiyi ilk satanlardan birisi kendisi olacak. Kazandığı bir başarı yok, ön seçime girmiş değil. Örgütün tozunu yutmuş değil. Trakya ağası gibi Trakya'daki adayları belirleme derdinden başka bir derdi yok." dedi.

CHP GENEL MERKEZİ'NE ALINMAZSA NE YAPACAK?

Ayrıcas TV 100'de ekranalra gelen Eşit Ağırlık'a konuk olan Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi'ne başlattığı yürüyüşle ilgili "CHP Genel Merkezi'ne alınmazsam orada toplanan kalabalıkla birlikte basın açıklamasını yapıp, oradan ayrılırım. İçeri alırlarsa da 'sen niye bu kadar mesafeyi yürüdün?' derlerse düşüncelerimi net bir şekilde kendileriyle paylaşırım. İçeri alacaklarını sanmıyorum, sayın Kılıçdaroğlu 1,5 yıldır benim telefonlarıma dönmüyor." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 112
  • Nizamettin 9 ay önce Şikayet Et
    CHP başına geçsin bu adam , çünkü vatansever CHP üst düzey yöneticileri gibi PKK sevicisi değil
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Köroğlunun torunuyum diyor sayın başkan. CHP yi kurtaracak tek lider
    Cevapla
  • aksaray 9 ay önce Şikayet Et
    tanju bey siz hangi adaletten söz ediyorsunuz. CHP tam bir rant partisine dönüşmüş. chp de ne adalet ne ahlak nede hatır kalmamış. bir bakarmısınız onlarca millet vekiliniz yaklaşık 30 yıldır millet veklliği yapıyor hepside yaşlı ve memlekete hiç bir faydası yok. sadece bu milletin parasını sömürmek için yıllarca meclisteler. neden gençlere imkan tanımıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi.
    Cevapla
  • Kompataro 9 ay önce Şikayet Et
    Sıra size de gelir,merak etme
    Cevapla
  • mehmetm 9 ay önce Şikayet Et
    Kimseyi işinden etmeyeceğiz diyerek yemin billah edip işten attıkları işçilerin Ankara'ya yaptıkları yürüyüşün ahını çekiyor. Yürüyüşü ara sıra yayınlayın da neşemiz yerine gelsin.
    Cevapla
  • Muhammet 9 ay önce Şikayet Et
    Süper
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı