CHP'de isyan bayrağı çekildi! İmamoğlu ve Soyer bir araya geldi

14 Mayıs seçimlerinde uğranılan hezimet sonrası CHP'de sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer 'değişim' başlığıyla İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdiler.

CHP'de isyan bayrağı çekildi! İmamoğlu ve Soyer bir araya geldi
CHP'de isyan bayrağı çekildi! İmamoğlu ve Soyer bir araya geldi
GİRİŞ 04.07.2023 18:28 GÜNCELLEME 16.09.2023 13:52
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

Ekrem İmamoğlu’nun ofisinde gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü. Edinilen bilgiye göre toplantıda CHP’de değişim konusu masaya yatırıldı. Görüşmenin detaylarıyla ilgili bilgi paylaşılmadı.

'İKTİDAR İÇİN DEĞİŞİM'

Görüşmenin ardından İmamoğlu, sosyal medya hesabından "İktidar İçin Değişim" başlıklı mesaj yayımladı. "İktidar için değişim sürecine katılım, görüş ve önerilerinizi bekliyoruz" ifadelerine yer verilerek yeni açılan internet sitesinin linki paylaşıldı.

SEÇİMLERİN KAYBEDİLDİĞİ HATIRLATILDI

"Değişime Davet" ifadeleriyle başlayan mesajda, yeni açılan "İktidar İçin Değişim" adlı internet sitesine görüş ve öneriler beklediklerini belirtti.

"iktidaricindeğisim.org" adlı internet sitesinde yayımlanan mesajda, mayıs ayındaki seçimlerin kaybedildiği hatırlatıldı ve toplumun muhalefetten değişim beklediği vurgulandı.

KILIÇDAROĞLU'NA DEĞİŞİM ÇAĞRISI

Toplumun muhalefetten değişim beklediği vurgulandı. İmamoğlu, 29 Mayıs'ta çektiği videoda 'değişim' mesajı vermişti. Bir süre sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de bu yönde adım atmıştı.

CHP'DEN GÖRÜŞMEYE DAİR BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

22 Haziran'da yaptığı “Yeni Siyaset Belgesi İzmir Duruşu” başlıklı açıklamada, partide bir değişime ihtiyaç duyulduğundan şüphelerinin olmadığını belirtmişti. İstanbul ve İzmir Büyükşehir Belediye başkanlarının görüşmesine ilişkin CHP Genel Merkezinden ise açıklama yapılmadı. 

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 231
  • Mustafa Akın 9 ay önce Şikayet Et
    %30 oy almış Muharrem bile Kılıçtarı yerinden edememiş sen mi başkan olacak muhallebi çocuğu. Ha ha.
    Cevapla
  • dadaş2535 9 ay önce Şikayet Et
    Şu imamoğlu kendini dev aynasında görüyor Ulan kim sana Türkiyeyi teslim eder sen yalancı kibirli insanlara tepeden bakan bugüne kadar insanların hakkını yemiş ayrıca Türk olduğun sorgulanacak bir insansın sana kim ülke teslim eder dolandırıcı İstanbullu sen ve eşininin yalanlarına kanarak oy verdı verdiğine,de bin pişman geçen hafta istanbuldaydım durum içler acısı.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Chp de başka bir aday yok mu yaa çom yazık
    Cevapla
  • Hakikat 9 ay önce Şikayet Et
    Antalya, Mersin, Adana, Ankara vs. alsalar
    Cevapla
  • Ayşe 9 ay önce Şikayet Et
    Hahhahha Soyer de gitti desene. O da aday olamaz izmir’e. KeMAL bunları tek tek yer. :)))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu