Tanju Özcan, CHP genel başkanlığı için destekleyeceği ismi açıkladı!

Seçim hezimetinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yapan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP genel başkanlığı seçimlerinde destekleyeceği ismi açıkladı.

GİRİŞ 04.07.2023 19:54 GÜNCELLEME 05.07.2023 10:26
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

CHP'den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim hezimetinin ardından koltuğu sallantıda olan Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıkladı.

Habertürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sorurlarını yanıtlayan Özcan, 'Ekrem İmamoğlu babamın oğlu değil' diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Benim gönlümden geçen Genel Başkan adayı Sayın İmamoğlu. İmamoğlu benim babamın oğlu değil. Muharrem İnce'yle olduğu gibi yakınlığımızda yok kendisiyle. Ama ben sokakta insanlarla konuşan bir siyasetçiyim. Aday olması halinde kendisini desteklemeye hazır olduğumu ifade ettim. Sayın Kılıçdaroğlu koltuğundan indirilebilirse bu partide genel başkanlık yapabilecek çok sayıda isim var."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 115
  • Alper 9 ay önce Şikayet Et
    Destekleyecek başka bir adam bulamadın mı? Ekrem İmamoğlu girdiği her kabın şeklini alan , ilkesi duruşu olmayan omurgasız bir siyasetçi. Bari sen aday olsaydın...
    Cevapla
  • Felanca 9 ay önce Şikayet Et
    boluya böyle bir adamın belediye başkanı seçilmesi ??? istediğini destekle tanju efendi.
    Cevapla
  • Vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    Bu yolu boşuna yürüyorsun, önerdiğin isim Kemal beyden üstün birisi olsa bari. Ben seni biraz önemsemiştim. Yokmu bu chp de aklı başında gerçek bir Atatürk çü.
    Cevapla
  • hasan 9 ay önce Şikayet Et
    ya bu imamoğlunun hiç bir idarecilik vasfı yok kim bunu bu kadar öne çıkardı anlayamadım
    Cevapla
  • Abidin keleş 9 ay önce Şikayet Et
    Küresel güç
    Cevapla
  • Vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu istanbul u mahvetti yetmedi Türkiye yı demi mahvetsin kılıçdaroğlundan daha tehlikeli ALLAH C.C fırsat vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti