Muharrem İnce'den olay 'değişim' açıklaması: Atatürk gelse bile...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İmamoğlu'nun başlattığı değişim çağrısına ilişkin olarak "Tahminim şu: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur. Yapı dönüştürüldü çünkü. Eğer kasıt kişilerin değişmesiyse sonuç değişmez. " dedi.

GİRİŞ 05.07.2023 08:18 GÜNCELLEME 05.07.2023 09:06
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce CHP’deki “değişim” çağrılarını da şöyle değerlendirdi:

'ATATÜRK GELSE KURULTAY ŞANSI ZOR OLUR'

“Ben başka partinin genel başkanıyım. CHP başka parti. Yarışın ne olacağını tahmin ederim, ama tahminim şu: Atatürk gelse kurultay şansı zor olur. Yapı dönüştürüldü çünkü. (Değişime ihtiyaç var mı?) Eğer kasıt kişilerin değişmesiyse sonuç değişmez. Mantalite değişmeden yeni gelen çok kısa sürede eskisi gibi olur."

'HEMEN İSTİFA EDERDİM'

İnce, gazeteci İsmail Saymaz'ın “Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsaydınız 28 Mayıs akşamında ne yapardınız?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“İstifa ederdim. Hemen o akşam istifa ederdim. Çipras kadar olamayacağız mı yani! Bir de şu var: CHP, Türkiye'ye demokrasi vaat ediyor değil mi? Ülkeye demokrasi vaat ederken, partinde demokrasi olmaması çelişkidir.”

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    CHP Yİ BU KISIR DÖNGÜDEN mutlaka kurtaracaktır bu halk eninde sonunda kimse bunu engelleyemez!!
    Cevapla
  • kasımpaşalı 9 ay önce Şikayet Et
    chp değişemez değişdirtmezler kim mi ? chp yi musallat eden tapınakçılar.
    Cevapla
  • Seçmen 9 ay önce Şikayet Et
    Atatürkün ismini istismar etmenizden bıktık artık, ya bu millet için faydalı olup icraat ile hizmet yapın ya da basın gidin. Milletin sizin bu çocukça iftira şovunuza karnı tok, siz hep biz biz vız. Ülkeye ve halka zerre kadar faydanız katkınız yok, lütfen bizi rahat bırakın artık.
    Cevapla
  • devriye 9 ay önce Şikayet Et
    CHP diye bir partimi var ?...yazık..
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Atatürk gelse zaten CHP yı kapatır Ama gelemez çünkü o da bir insan ve öldü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!