Zelenskiy, yarın İstanbul'a gelecek: Erdoğan ile önemli görüşme

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine, yarın İstanbul'a gelecek.

GİRİŞ 06.07.2023 15:01 GÜNCELLEME 06.07.2023 15:12
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yarın Türkiye'ye bir çalışma ziyaretinde bulunacak.

Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, baş başa ve heyetler arası görüşmeler gerçekleştirecek.

Görüşmelerde, Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili son gelişmeler, süresi 17 Temmuz'da dolacak Tahıl Koridoru Anlaşması ile iki ülke arasındaki ilişkiler ele alınacak.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 45
  • Kamil 9 ay önce Şikayet Et
    Avrupa Birliği , Türkiye'yi dışarıda bırakarak bir yere varamaz . NATO , örtülü ve maksatlı silah ambargosu uygulayamaz . Her şekilde SAMP T , F35 ve Reis Denizaltılarımızın parçalarını almalıyız . AB'nin stratejik ekonomik partner statüsünü , Gümrük Birliği ve Vize Serbestisini elde etmeliyiz . Gücümüzü takviye edersek , Rusya - Ukrayna çıkmazını çözümleriz .
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Reise yalvarmaya gelecek gitsin amarika avrupaya onlar agirlasin ukraynayi bitirdi bu komedyen amarikanin avrupanin istedigi savasa onderlik eden komedyen
    Cevapla
  • Hasan SGK Emekli 9 ay önce Şikayet Et
    Reis;Dünyayı turlayıp bizden olmayan halkları dert ettiğinizin birazını da zor durumda geçinemeyen Emekliler olarak sizden bekliyoruz.Herkese Kepçeyle verirken bize niye hep Tatlı kaşığı düşüyor?
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    İngiliz ve Alman bunu yüzüstü ortada bıraktı! boşuboşuna bir yıldır savaş devam ediyor! büyük izrael uğruna beyhude çabalar olsa gerek...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    tebrikler zelensky..şerefini şerefli biriyle bütünleştirmeye çalışıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...