CHP toparlanamıyor, ortalığı karıştıran atışma! 'İspat edemezsen namussuzsun...'

Seçim hezimetinin ardından tepetaklak olan CHP'de ortalık iyice karıştı... Son olarak "Değişim ve Adalet" yürüyüşüne çıkan Tanju Özcan'dan kendisini eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'a çok sert cevap geldi.

GİRİŞ 08.07.2023 14:13 GÜNCELLEME 08.07.2023 14:27
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın seçimlerde aldığı ağır hezimet ittifak ortaklarında büyük dalgalanmaya neden oldu. Özellikle CHP kanadında krizler ardı ardına geldi...

Yenilgi üzerine yenilgi alıp parti içindeki değişim çağrılarına kulak asmayan Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve ekibine karşı İmamoğlu destekçileri ayaklandı.

Son olarak protesto amaçlı "Değişim ve Adalet" sloganıyla Bolu'dan Ankara'daki CHP genel merkezine yürüyüş başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın hamlesi parti içindeki krizi had safhaya yükseltti.

Tanju Özcan ile Parti Sözcüsü Faik Öztrak arasında hakarete varan restleşmeler yaşandı.

TANJU ÖZCAN İÇİN KESİN İHRAÇ İSTENİYOR

Geçtiğimiz sene 1 yıl süreyle CHP'den ihraç edilen ve yaklaşık 3 hafta önce geri dönen Tanju Özcan'ın bir kez daha ihracı istendi.

Özcan, 23 Haziran'da yapılan MYK toplantısında kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Yürüyüşe başlayan, "Kemal Kılıçdaroğlu'nu Atatürk'ün koltuğundan kaldırmak için yürüyorum" dedi.

ÖZTRAK, TANJU ÖZCAN'A YÜKLENDİ

Özcan'ın yürüyüşü CHP'de paniğe neden oldu. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Özcan'ı hedef aldı. Saray, Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor. Aslında bunu yaparak, iplerin kimin elinde olduğunu da açıklıyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Dün baba-oğul videosu çekenler, bugün gırtlak gırtlağa geldi. Bolu'dan Ankara'ya yürüyenler ve ona hakaret edenler… Dün genel başkanınız Ankara'dan İstanbul'a yürüyordu. O zaman yollar yürümekle aşınıyor muydu, şimdi ne oldu" ifadelerini hatırlatan Öztrak, "Saray, Bolu Belediye Başkanı'nı savunuyor. Aslında bunu yaparak, iplerin kimin elinde olduğunu da açıklıyor" iddiasında bulundu.

ÖZCAN'DAN ÇOK SERT CEVAP GELDİ: İSPAT EDEMEZSEN DÜNYANIN EN NAMUSSUZ...

Twitter hesabından Öztrak'ı hedef alan Özcan, "İplerimin sarayın elinde olduğunu iddia etmiş zavallı @faikoztrak. Ben Atatürk'ün torunuyum, kimse benim boynuma ip geçiremez. Sana 24 saat süre. Sarayla veya RTE ile benim herhangi bir irtibatımı ortaya koyarsan kendimi Kızılay Meydanı'nda yakarım. Eğer ispat edemezsen sen de dünyanın en namussuz ve şerefsiz adamı olmakla tarihe geçersin." sözleriyle çok ağır ifadeler kullandı.

KAYNAK: HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 128
  • 10.köy 9 ay önce Şikayet Et
    Kavga böyük gardaş. Çekirdek varısa getirinde çitleyek. Filim çok heyecanlı .
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 9 ay önce Şikayet Et
    Faik Öztrak veya CHP'li sözcüler. Aynısını hep yapıyor ki. Liderleri ile aynılar. Yalan at. Relaks. Bunu yapmayınca huzursuz oluyorlar. Şimdi topun ucunda sizler var. Olmasanız Reis e iftira atacaklardi. İnce yede saraydan pars alıyor diyen kaset bunlar
    Cevapla
  • Vatan 37 9 ay önce Şikayet Et
    K. K. Değil miydi biz namussuz siyaset yapacağız diyen. Dediğini yapıyor işte. Bütün hayatı boyunca konuştuğu tek doğru bu. O yüzden chp'nin başında.
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 9 ay önce Şikayet Et
    Badi Tanju ankaraya varıp faik tarak arasında yaşanacak kapışmayı trt naklen yayınlasın artık işin içine namus ve şeref durumu karıştı ha gayret badi tanju ayak tabanlarına kuvvet )))
    Cevapla
  • Rijit 9 ay önce Şikayet Et
    Değişim istiyor. Önerdiği isim İstanbulu yönetmekten aciz. Partiyi ve Ülkeyi nasıl yönetecek?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Taksim'de gösteri olmayacak! İşte 1 Mayıs'ta kapanan yol ve güzergahlar...