Kılıçdaroğlu’nu zora sokacak iddia! ‘Sağ kolu’ da taraf değiştirdi!

'Değişim' çağrılarının sürdüğü CHP'de sular durulmuyor. Partideki en etkili gruplardan 10 Aralık Hareketi’nin lideri Oğuz Kaan Salıcı'nın taraf değiştirdiği ve İmamoğlu'nun yanında saf tutacağı öne sürüldü.

GİRİŞ 08.07.2023 17:55 GÜNCELLEME 09.07.2023 11:02
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Seçim hezimetinin ardından CHP’de iç çekişme devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermesiyle bilinen 10 Aralık Hareketi’nin de ikiye bölündüğü ortaya çıktı.

SALICI, TARAF DEĞİŞTİRDİ

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre, CHP’de etkin olan 10 Aralık Hareketi’nin lideri Oğuz Kaan Salıcı’nın taraf değiştirdiği öne sürüldü. Salıcı’ya yakın isimlere görevden alındığı belirtilirken CHP’li ismin gelişmelerin ardından İmamoğlu’nun yanında yer alacağı iddia edildi. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN 'KAFTANCIOĞLU' HAMLESİ

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun başını çektiği İstanbul Grubu’nun ise, Kılıçdaroğlu'ndan yana tavır aldığı belirtiliyor. CHP yönetiminin Kaftancıoğlu’nu hem Salıcı hem İmamoğlu karşısında ön alıcı güç olarak öne çıkarmak istediği ileri sürüldü.

Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    lowrenc canan ,secim oncesi imamoglu pazarligi , aptal mutayit kafali lafiyla son bulmusdu, ve hhemen kilicdaroglunun limanina demir atti, imamoglu simdi cagnanin mahkemesinin sonucunu on plana cikararak devre disi birakma yolunu kullanacak, ya bu larda oyun bitmez.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 9 ay önce Şikayet Et
    Necip Fazıl: "CHP bir parti değil, Türke dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur bir katliam müessesesidir" görüşüne itiraz edip, "hayır öyle değildir" diyen üst düzey bir chp'li duydunuz mu?
    Cevapla
  • Nevzat 9 ay önce Şikayet Et
    Alo, ben Kemal, galiba gidirem imdat lan!
    Cevapla
  • meraci83 9 ay önce Şikayet Et
    ce HA pe de menfaat gerçekleri bir bir ortalara dökülüyor. Düne kadar şahsi ikballeri için Kılıçtaroğlu' nun ayağının tozu olmayı kabul edenler makam ve mevkileri elinden alınınca hemen bir bir çark edip taraf değiştirmekle kalmadılar ayağının tozu oldukları başkanın kuyusunu kazmaya başladılar. İşte insanoğluna "çiğ süt emmiştir" diye boşa söylenmiyormuş.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    CHP ye kimse oy vermesin, CHP de kimse durmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Sabit ve hareketli kara hedefleri nokta atışıyla imha edildi