DEVA Partisi'nden istifa eden Erol: CHP büyük gol yedi, yüzde 1 bile katkıları yok

Seçimlerden sonra DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığından istifa eden Erhan Erol, DEVA Partisi'nin milletvekilliği uğruna Türkiye'yi kurban ettiğini söyledi. Erol, DEVA, Gelecek ve Saadet7in CHP'ye yüzde 1 bile katkısı olmadığını belirtti.

GİRİŞ 10.07.2023 14:25 GÜNCELLEME 10.07.2023 14:32
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinden istifa kararı alan Erhan Erol'dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Gazete Duvar'a konuşan Erol, DEVA Parti'sinin milletvekilliği uğruna Türkiye'yi kurban ettiğini söyledi.

"CHP'YE KATKILARI YÜZDE 1 BİLE DEĞİL"

"AK Parti’den rahatsız olan, AK Parti'ye oy vermeyecek seçmen için alternatif olması lazımdı" diyen Erol, "DEVA’nın, Gelecek’in ve Saadet'in dışarıda olması en az 6-7 puan oy almasını sağlardı. Bugün bu iktidar olmazdı. Ben iddia ediyorum. Bütün bu partilerin CHP’ye katkısı yüzde 1 bile değil. Aksine, CHP’ye oy verecek insanların başka partilere oy vermesine neden oldu" ifadelerini kullandı.

"CHP ÇOK BÜYÜK GOL YEDİ"

CHP'nin hortumlandığını belirten Erol, "CHP mağdur edildi. Ali Bey çıkıp 'Hakkımızla aldık' diyor. Ne hakkı ya? CHP çok büyük bir gol yedi. Bunun da sorumlusu Kemal Bey'dir" diye konuştu.

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Samsun 9 ay önce Şikayet Et
    Hadepin bütün oyları ittifaka gitti chp yek girse okadar oyu yok şunu demek istedin hangi parti olursa olsun tek başına iktidar olamaz akp mhp bir olduğuydu ebedi diğer partiler başa gelemez ezelden beri bilinen birşey
    Cevapla
  • Cenk Emre 9 ay önce Şikayet Et
    Sana Gaziosmanpaşa'da 2 dönem 5 para etmez belediye başkanlığın için oy veren ellerime yazık.
    Cevapla
  • misafir 9 ay önce Şikayet Et
    doğrudur aynen öyle
    Cevapla
  • 21Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Nasıl yani DEVA, Gelecek ve Saadet olmasaydı CHP daha mı fazla oy alacaktı? Allah Allah! Bunlar milleti tanımıyor anlaşılan! CHPnin aldığı ve alacağı oy budur! Gerisi sizin hüsnü kuruntunuz.
    Cevapla
  • Adem 9 ay önce Şikayet Et
    Bunu söyleyen adamlar daha dün herkese elele kırmızı gül
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası