Kaftancıoğlu'ndan İmamoğlu'na olay gönderme!

İmamoğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu'na yönelik "Erkek olsaydı onunla da başka türlü konuşurdum" sözleri çokça tartışılırken, Kaftancıoğlu ise bu sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi.

GİRİŞ 13.07.2023 03:52 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:28
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

11 Temmuz'da yapılan CHP ilçe başkanları ile yapılan toplantıda da gergin bir ortam yaşandı.

Sultangazi CHP ilçe başkanı Murat Poyraz'ın "Yerel seçimlerde çalıştığın kadar genel seçimlere çalışsaydın bugün seçimi kazanırdık" demesi üzerine salonda gerginlik çıktı. Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'na verdiği destekle bilinen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu da hedef aldı.

 

"Genel Başkan bana verdiği sözü tutmadı, Canan Kaftancıoğlu erkek olsaydı onunla da başka türlü konuşurdum" diyerek salondan ayrıldı.

''ERİL BAKIŞLARINIZA RAĞMEN KATLANARAK ARTACAĞIZ''

Canan Kaftancıoğlu medyada çokça konuşulan bu sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi:

"Bugünlerde siyaset yaptığını zanneden kimi ‘errkek siyasetçilerin!’ biz kadınlara yönelik cinsiyetçi ifadeler kullandıklarını görüyorum.

Sadece ben değil bütün kadınlar görüyor ve takip ediyoruz elbette… Hoşunuza gitmese de yaşamın her alanında olduğu gibi siyasette de kadının varlığına alışacaksınız beyler! Eril bakışınıza rağmen katlanarak artacağız üzgünüm:(

Siyasette sataşma vardır ve kıymetlidir ancak bunun için cinsiyetçi bakışınızı değil -olduğu kadar- zekanızı konuşturmayı deneseniz eminim daha başarılı olursunuz.

Biz kadınlardan söylemesi :)"

İMAMOĞLU-KAFTANCIOĞLU ARASINDA NELER YAŞANDI?

Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'na "Muhteris, aptal, müteahhit kafalı, şizofren" şeklinde ağır ifadeler kullandığı iddia edilmişti. İddialar hakkında konuşan İmamoğlu ise "O kelimeleri bir kadın olarak söylememiştir diye düşünüyorum." demişti. Kaftancıoğlu, İmamoğlu ile katıldığı etkinliklerde soğuk tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 86
  • Mehmet Doğan 9 ay önce Şikayet Et
    Birbirlerine söylenmedik laf bırakmazlar yarın da kuzu sarması olurlar...
    Cevapla
  • Salim 9 ay önce Şikayet Et
    Koymus 1945 lerdeki amarikadaki kadin isci resmini guya algi yapiyor,, bunlarin beyni 1945 lerde kalmis. Chp iste budur
    Cevapla
  • Kayı Boyu 9 ay önce Şikayet Et
    Bunlar hayal dünyasında yaşıyor. Tam halktan kopuk bir yönetim, siyaset. Koyduğu resim bile bizden değil, kendilerini 1930lsrın İngiltere sinde sanıyorlar. Siz bu kafayla......
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler dizisi 55nci bölüm , sahne 4 çekim 5. Evettt..... motorrrrr, başlaaaa ; Cama çıkan Cemil bağırır . " SEVİMMMM KOşşş koşşşş İmamoğlu ile Kaftancıoğlu sokakta kavga ediyorrrr, koşşşşş"..)))
    Cevapla
  • Mustafa 9 ay önce Şikayet Et
    Kadın kadına tartışın siz. ERKEKLERE KARIŞMAYIN....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu