Kılıçdaroğlu kendisine 'leblebi kafa' denilince tazminat davası açtı

Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ‘leblebi kafalı’ dediği gerekçesiyle Twitch yayıncısı Jahrein’e 200 bin liralık tazminat davası açtı.

GİRİŞ 14.07.2023 11:16 GÜNCELLEME 14.07.2023 12:01
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada Jahrein ismiyle tanınan Ahmet Sonuç, Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirirken kullandığı söylemleri sebebiyle kendisine Kılıçdaroğlu tarafından 200 bin TL’lik maddi tazminat davası açıldığını kaydetti.

"NAPÇAN BU PARAYI? AIRFRYER MI ALCAN YENİ?"

Sonuç, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Kılıçdaroğlu’na göndermede bulunarak, “Napçan bu parayı? Airfryer mı alcan yeni… Kendisinin kazandığı savaş yok. Bunu da kaybedeceğine eminim” dedi.

İşte Jahrein’in paylaşımı:

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 78
  • YILMAZ 9 ay önce Şikayet Et
    Hani seçimden önce bizim DD (Demokrat Dede) KK, "Ben CB olursam, beni rahatlıkla eleştirebilirsiniz" diyordunuz. Nereye gitti o Babala TV de şirin mi şirin gösterilen DDKK'mız. Sevsinler demokratlığınızı. Şirinlikle milleti aldatacağınızı sanıyorsunuz. Ne yaparsanız yapın ancak "tuvalet terliği koysalar oy veririm" diyenleri yanınızda görürsünüz.
    Cevapla
  • 21Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Çorumlular da dava açmalı! Malum leblebi ile Çorum özdeş.
    Cevapla
  • Erhan Er 9 ay önce Şikayet Et
    İlginç Jahreyn midir nedir Bay Kemal'e "tuvalet terliği" dedi gocunmadı, Fatih Altaylı isimli gazeteci(???) "Merzifon bilmemnesi" dedi gocunmadı, Eren Erdem "kola kutusu" dedi (ki bunların hiçbiri bir insana söylenecek şeyler değil) gocunmadı. Galiba "leblebi kafalı" bunlardan çok daha ağır bir anlam içeriyor ki gocundu.
    Cevapla
  • aksaray 9 ay önce Şikayet Et
    leblebi aslında güzel bir söz niye alınmışki dua etsinki finduk kafa dememuştur.
    Cevapla
  • dedeoğlu 9 ay önce Şikayet Et
    Biz demedik, dünya alem diyor. Demekki bi bildikleri var....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: İngiliz askeri unsurlarını vururuz
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!