YSP’li Beştaş vekil olduğu şehire Fransız! Yine gaf yaptı

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP/YSP’nin Erzurum milletvekili Meral Danış Beştaş gaflarına devam ediyor.

YSP’li Beştaş vekil olduğu şehire Fransız! Yine gaf yaptı
YSP’li Beştaş vekil olduğu şehire Fransız! Yine gaf yaptı
GİRİŞ 19.07.2023 15:23 GÜNCELLEME 19.07.2023 15:42
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Seçimde Erzurum’dan milletvekili çıkaran HDP/YSP’nin bölgeye olan yabancılığı gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Yeşil Sol Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, şehre olan yabancılığını bir kere daha gösterdi.

Seçim sürecinde Yakutiye ilçesine giderek “Palandöken seçim büromuzu açtık” diyen Beştaş, şimdi de Aziziye ilçesini mahalle zannetti.

YSP’li Beştaş, yaptığı açıklamada, “Erzurum Aziziye Mahallesi’nde halk aylardır evlerini teslim almayı bekliyor. Aziziye Mahallesi sakinleri evlerini teslim alana kadar da peşini bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

İki defa tekrarladığı yanlışıyla Aziziye ilçesini Aziziye Mahallesi olarak telaffuz eden Beştaş, Erzurum’un ilçelerini bile bilmediğini gözler önüne serdi.

__________

PKK'NIN BODRUMLARINI DAHA İYİ BİLİYOR

Meral Danış Beştaş, HDP’den Adana Milletvekili olduğu dönemde, Güneydoğu illerinde hendek terörü gerçekleştirdikten sonra bina bodrumlarına saklanan PKK’lı teröristlerle temas kurmuştu. Beştaş, PKK’lılarla telefon görüşmesi yapmıştı.

Beştaş, ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’, ‘Suç işlemeye alanen tahrik etmek’,’Kanuna aykırı toplantı ve yürüyüşlere silahsız katılarak ihtara rağmen kendiliğinden dağılmama’ ve ‘Halkı kanuna aykırı toplantı ve gösteri yürüyüşüne kışkırtma’ suçlarından 8 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava kapsamında 3 ay Marmara Cezaevi’nde tutuklu kalmıştı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 34
  • Cengiz 9 ay önce Şikayet Et
    Birilerinin kuklası ve nato mermer nato kafa olunca ,böyle oluyormuş .
    Cevapla
  • mersinli 9 ay önce Şikayet Et
    Kabahat onlarda değil onları tutuklamayan da ÇIKAR KANUNU ET İDAMI
    Cevapla
  • bayram 9 ay önce Şikayet Et
    derdi vekillik değil ki rezillik
    Cevapla
  • vatansever 9 ay önce Şikayet Et
    Bu pkk erzurumdan nasıl çıktı dadaşlardan çıkmaz ama var bir bit yeniği
    Cevapla
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Çat,Hınıs,Tekman,Karayazı sağolsun. Bızzıkiler deyip bu ermeni soyuna oy veriyorlar. Zavallılar kürt sanıyorlar bu kadını. İstediğin kadar Müslüman ol bızzıkilerden (bizimkilerin kürtçesi) olmadığın müddetçe semtine uğramazlar. İşte Kürtlerin böyle bir huyu vardır.
    Cevapla
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    Erzurumlular seçti ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
Akaryakıta çifte indirim geliyor! EPDK'dan yeni karar