Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na “gizli” toplantı göndermesi!

CHP'de "değişim" için isyan bayrağı açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li bazı isimlerle yaptığı video konferans toplantısının görüntüleri internette sızdırılmıştı. Kılıçdaroğlu tüm bu yaşananları canlı yayında yorumladı.

GİRİŞ 21.07.2023 03:30 GÜNCELLEME 21.07.2023 03:36
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

CHP’de Ekrem İmamoğlu eliyle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlatılan “değişim” adı altında “darbe girişimi” video konferans toplantısının patlamasıyla zirveye çıktı. Kılıçdaroğlu tüm bu yaşananları katıldığı bir televizyon programında yorumladı. Kılıçdaroğlu, "CHP'nin değişime değil yenilenmeye ihtiyacı var." dedi.

Bu durum "CHP'de kaset savaşları mı başladı?" sorusunu akıllara getirdi. Zira Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na rakip olanlar kaset kumpasıyla bir bir devre dışı bırakılmıştı. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun seçim öncesinde TBMM'de yaptığı son grup toplantısında gözyaşlarına boğulan Özgür Özel ve Engin Özkoç, İmamoğlu'nun gizli toplantısına katıldı.

CHP'li Özgür Özel, kendini savundu, istifa etmeyeceğini söyledi ve "Konuşmaya devam edeceğim" dedi. Engin Özkoç ise "Değişim insanların talebidir, İmamoğlu ile görüşüyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'DAN İMAMOĞLU'NA YANIT: CHP'NİN DEĞİŞİME DEĞİL YENİLENMEYE İHTİYACI VAR

CHP'de Kılıçdaroğlu'na karşı yaşanan bu vahim "değişim" söylemli "darbe" girişimi büyük yanı uyandırdı. Kılıçdaroğlu tüm bu yaşananları katıldığı bir televizyon programında yorumladı.

Kılıçdaroğlu, "Değişmeyen hiçbir şey yok. Her şey değişir, mevsimler, insanlar, moda, ders kitapları bilim değişir. Felsefenin değişmesine gerek yok, aynen devam edecek. CHP'nin değişime değil yenilenmeye ihtiyacı var. 100 yılık bir partiyiz, geleneğimiz değişmez" dedi.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 48
  • ... 9 ay önce Şikayet Et
    bu kıvrıktan bir şey olmaz...kıvırıp duruyor...
    Cevapla
  • Baybars 9 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir soruya cevap vermeyeceksen neden televizyona çıktın anlamadım.
    Cevapla
  • YILDIRIM 9 ay önce Şikayet Et
    Ne enteresan bu zatın Etiği bile farklı ve kendisine göre gizliymiş. Ne etikmiş be. Gizli etik mi olur? Bir konuda etik değerler açık olur ki herkesçe aynı uygulansın. Mafyanın bile etiği açıktır ve ihanet etmek yasaktır. Zira terör yandaşı parti ile işbirliği yaptığına göre bu zatın etiği gerçekten gizli ve açıklanamazdır. Vatana ihanetin etiğimi olur muş?
    Cevapla
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    İyiki kazanamadınız. Zavallılar biri c.başkanı diğeri yardımcı olacaktı. Birbirine düştüler. Beter....
    Cevapla
  • Diktatör 9 ay önce Şikayet Et
    Sayın Kılıçdaroğlu seçimle gelen cumhurbaşkanına diktatör diyordu!!!! Hami demokrasi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çarpıcı araştırma: İstanbul'da bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor!
Temel Kotil'den heyecanlandıran Hürjet paylaşımı: 19 Mayıs'ta sürprize hazır olun!