DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklaması: Söz konusu değildi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İdris Şahin, seçimden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında 'gizli protokol' yapıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklaması: Söz konusu değildi
DEVA Partisi'nden Kılıçdaroğlu ve Özdağ açıklaması: Söz konusu değildi
GİRİŞ 21.07.2023 18:00 GÜNCELLEME 21.07.2023 18:54
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Sözcüsü Şahin, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, ekonomi yönetimini eleştirerek, Türkiye'nin ciddi sorunlarla karşı karşıya olduğunu, hükümetin sorunların çözümüne ilişkin bir programı olmadığını ve yatırım için güven sağlanması gerektiğini ifade etti.

DEVA PARTİSİ'NDEN KILIÇDAROĞLU VE ÖZDAĞ AÇIKLAMASI

Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında seçim öncesi gizli bir protokol imzalandığı iddialarıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

"KILIÇDAROĞLU VE ÖZDAĞ ARASINDAKİ GİZLİ PROTOKOLDEN HABERİMİZ YOKTU"

Şahin, Kılıçdaroğlu'nun Ümit Özdağ ile yapacağı görüşmeden haberleri olduğunu belirterek, "Ama bu şekilde gizli bir protokol olduğuna ilişkin herhangi bir bilgimiz söz konusu değildi. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, Sayın Özdağ ile yapılacak görüşmelerle alakalı Sayın Kılıçdaroğlu tarafından bilgilendirildi. Ama başından itibaren hep şunu söylüyoruz; bu ilişkide, özellikle Ümit Özdağ ile yapılan görüşmelerde, DEVA Partisi olarak rızamızın olmadığını, Sayın Ümit Özdağ'ın tutum ve davranışlarını benimsemediğimizi ve DEVA Partisi'nin parti programına ve özellikle seçimdeki ortak mutabakat metni hilafına atılacak bir adıma karşı da her zaman karşı duracağımızı ifade ettik. Sayın Kılıçdaroğlu, mutabakat metni çerçevesi içerisinde Sayın Özdağ ile bir görüşme yaptığını ifade etti. Biz de o günkü şartlarda Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun beyanı doğrultusunda çalışmalarımızı devam ettirdik. Dolayısıyla bizim, kendi aralarında gelişen olayları ve her ikisini bağlayan konuları doğrudan bilmemiz söz konusu değil" dedi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Selcuk 9 ay önce Şikayet Et
    Tenhalarında buluşup gizli karar alıyorlar. Milleti keklyorlar. .neler olduğu sorulunca açıklamayı ahlaksızlık olarak niteliyorlar
    Cevapla
  • Çanakkaleli M. 9 ay önce Şikayet Et
    Sizin HDPKK ile yapılan anlaşmadan da haberiniz yoktur.Neden haberiniz var ki? Memleketin ABD'ye,AB'ye peşkeş çekileceğinden de haberiniz yoktur.Allahtan olacak ki cahil dediğiniz halk o feraseti gösterdi de şimdi vatanın bölünmesi ile uğraşılmıyor.
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Milletvekillerinizi aldınız, artık ne söylediğinin önemi kalmadı. Tarihiniz boyunca alabileceğiniz en fazla vekili ile gününüzü gün edin, çünkü devamı asla olmayacak!
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Sürekli sahtekardan cumhurbaşkanı olmaz diyen adama bak. Bir yıldır toplanıp durduğu, ülkeyi birlikte yöneteceğiz dediği ortaklarına bile söylememiş Özdağ ile nasıl bir protokol imzaladığını. Allah bilir amerikada, ingilterede kimlerden gizli neler konuştu, ne vaatlerde bulundu? Bundan sonra hertürlü şüphe gelir insanın aklına. Doğru ya da yanlış olması hiç önemli değil, şüphe herşeyi mahveder.
    Cevapla
  • emre19 9 ay önce Şikayet Et
    PKK ile yaptığı protokolden de haberiniz yok. Siz saten yoklar saffindasiniz sizi saten adam yerine koymamış ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı