Ekrem İmamoğlu'na büyük şok! Tüm planı altüst oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Toplantıda konuşma yapan İmamoğlu büyük bir şok yaşadı.

GİRİŞ 22.07.2023 22:01 GÜNCELLEME 23.07.2023 09:44
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediye başkanlarıyla parti genel merkezinde bir araya geldi. Partide tartışmalara neden olan çevrimiçi toplantıya başkanlık eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da toplantıya katıldı. 4 saat süren toplantıya ilişkin sıcak kulisler gelmeye devam ediyor.

İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu krizin ardından ilk kez bir arada! Toplantı sonrası açıklamaİmamoğlu ve Kılıçdaroğlu krizin ardından ilk kez bir arada! Toplantı sonrası açıklama
CHP'de Genel Başkanlık için harekete geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, umduğunu bulamadı.



TV100'de yayınlanan Kübra Par ile Farklı Açılar'da Kemal Kılıçdaroğlu'nun belediye başkanları ile yaptığı toplantı programda masaya yatırıldı.

Programda toplantıda yaşananları aktaran gazeteci Barış Yarkadaş, ''İmamoğlu'nun bugünkü konuşması belediye başkanları tarafından destek bulmadı. 4 ayrı belediye başkanına sordum. İmamoğlu'nun toplantısını Anadolu'dan 4 belde belediye başkanı, Ege'den bir ilçe belediye başkanı alkışlamış." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş şu ifadeleri kullandı;

'BUGÜN BEKLENEN OLMADI'


Bugünkü toplantının akabinde yarın CHP'nin Parti Meclisi toplantısı var. İmamoğlu ile birlikte hareket eden parti içi muhalefet bugün belediye başkanları toplantısıyla bir çıkış yakalamak ve yarın Kılıçdaroğlu'nu zorlamak, olağanüstü kurultaya gitmek istiyordu. Fakat bugün beklenen olmadı. İmamoğlu'nun bugünkü konuşması belediye başkanları tarafından destek bulmadı.



4 ayrı belediye başkanına sordum. İmamoğlu'nun toplantısını Anadolu'dan 4 belde belediye başkanı, Ege'den bir ilçe belediye başkanı alkışlamış. CHP'nin 220 belediye başkanı var. İmamoğlu aradığı desteği bulamamış. O yüzden biraz gerginmiş. Şuan İmamoğlu'na destek parti tabanında yüzde 10'a yakın. Aynı izdüşüm belediye başkanları toplantısında da var. Aynı eğilim orada da var.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 106
  • Mete 9 ay önce Şikayet Et
    Vah vah şu CHP nin haline bı kemikle hepsi bu biburin yiyi
    Cevapla
  • Genclik 9 ay önce Şikayet Et
    Bunların hicbiri (ne İmamoğlu ne kiluctaroglu)bu millete fayda sağlamaz CHP nin tarihi ortada ...... yaptıkları menfaat çatışması millet umurlarında değil....
    Cevapla
  • Kara 9 ay önce Şikayet Et
    İnşallah imam Oglu kazanmak zorunda bu tiplerden kurtarmali CHP yi
    Cevapla
  • MSELİM 9 ay önce Şikayet Et
    o tipleri çırayla ararsın sonra
    Cevapla
  • vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Fregmanları izliyoruz film daha başlamadı.
    Cevapla
  • ahmet 9 ay önce Şikayet Et
    malesef her siyasi partide bunlar oluyor.. dertleri halk değilki menfaat kavgası,, 15 temmuz akşamı gelen zamları unutmayalım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli: FETÖ benzeri yapıya müsaade etmeyiz, cüret edenin başı ezilmeli
Protestoların gölgesinde İmamoğlu'ndan 45 gazeteci ile Roma gezisi!