Kılıçdaroğlu'ndan koltuk mesajı: 10 cephede yara alsam da devam ederim

Girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa çağrıları hakkında, "10 cephede yara almış bir komutan savaşa devam eder mi? Evet, eder. Etmelidir” cevabını verdi.

Kılıçdaroğlu'ndan koltuk mesajı: 10 cephede yara alsam da devam ederim
Kılıçdaroğlu'ndan koltuk mesajı: 10 cephede yara alsam da devam ederim
GİRİŞ 23.07.2023 11:47 GÜNCELLEME 23.07.2023 11:47
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

28 Mayıs Cumhurbaşkanı seçiminde hezimete uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmeye hiç niyeti yok. Kılıçdaroğlu, kendisini devirmek için çaba gösteren başta İBB Başkanı İmamoğlu olmak üzere diğer partililere de ayar vermeye devam ediyor.

Dün gerçekleştirilen CHP Belediye Başkanları Toplantısı'nda "Sonuna kadar CHP koltuğunda oturacağım diye bir şey yok. Eğer geçmişinde para pul ilişkileri, lekesi olmayan biri çıkarsa ben de bu görevi bırakacağım" açıklamasını yapan Kılıçdaroğlu, adeta meydan okudu.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KOLTUK MESAJI

Hürriyet Gazetesi yazarlarının sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Dünyanın hiçbir yerinde 10 kez üst üste yenilgi almış teknik direktör 11'inci maçına çıkmaz. İstifa çağrılarına ne diyorsunuz?" sorusuna şöyle cevap verdi:

Ben Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor teknik direktörü olarak birinin diğerini yenmesini sağlamaya çalışmıyorum; Tam tersine taraftarları birleştirmeye çalışıyorum. Rakip taraftarların el ele tutuşmasını, helalleşmesini, derbileri el ele izlemesini sağlamaya çalışıyorum. Ve bunları yaparken karşımda sermaye, medya gücü, profesyonel sosyal medya ajanları, sahte montaj ekipleri vs. olan bir yapıyla savaşıyorum. 10 cephede yara almış bir komutan savaşa devam eder mi? Evet, eder/etmelidir. CHP Genel Başkanı olmasam da mücadeleyi asla bırakmam.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 113
  • ömer 9 ay önce Şikayet Et
    k.k. seni yürekten tebrik ediyor ve destekliyorum, yürüüüü kim tutar seniiii
    Cevapla
  • ali alkan 9 ay önce Şikayet Et
    Demekki chp de hiç para puldan dolayı pisliğe bulaşmamış adam yok, açıkça bunu demiş
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Chp de iktidar demek chp genelbaşkanı olmak demektir. Kemal bey 13 yıldır iktidarda. Başarılı olma için daha ne yapsın?
    Cevapla
  • Bozkurt 9 ay önce Şikayet Et
    Kendini KOMUTAN olarak gören gafil senden onbaşı bile olmaz
    Cevapla
  • Ersan Sunter 9 ay önce Şikayet Et
    Kemal başkan çok buyuksun Bu kadar boş olmana ragmen mıllet hala seni konusuyor Senden bır cacık olmaz olsa olsa hoşaf olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Endemik hayvan kaçakçılığı yapan Amerikalı profesöre İstanbul Havalimanı'nda gözaltı
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA Efes Tatbikatı için havada