Kılıçdaroğlu, Günaydın'ın MYK'ya katılma yasağını kaldırdı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, gizli toplantıya katıldığı için Gökhan Günaydın'ın MYK'ya katılmasını yasaklamıştı. İkili görüştü, Kılıçdaroğlu yasağı kaldırdı.

GİRİŞ 25.07.2023 10:48 GÜNCELLEME 25.07.2023 11:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun organize ettiği gizli toplantıda bulunan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın MYK toplantılarına katılmasını yasaklamıştı. 

Günaydın'ın bu karara uymayacağı belirtilirken, yeni bir gelişme yaşandı. 

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, CHP'nin Lozan Antlaşması'nın 100. yıl dönümü olduğu gerekçesiyle MYK'yı çarşamba gününe erteleyerek krize geçici bir çözüm bulduğunu yazdı. 

"Günaydın, gün içerisinde Kılıçdaroğlu ile görüşerek düşüncelerini aktardı" diyen Saymaz, "Günaydın hakkındaki yasak kaldırıldı" bilgisini verdi.

KAYNAK: SÖZCÜ GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • ihtiyar 9 ay önce Şikayet Et
    millet diktatör görsün.. hem de en alasından
    Cevapla
  • mete 9 ay önce Şikayet Et
    iyi güzel de yerine kim gelecek. vatansever anti-emperyalist bir atatürkçü göremiyorum. malesef. hükümetin alternatifi olmaması üzüyor.
    Cevapla
  • Dünya hırsı 9 ay önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu, bu sonu kendi hazırlıyor, adam gibi seçimden sonra, görevi bıraksaydı, fahri başkan olarak kalır ve anılırdı.
    Cevapla
  • Kenan 9 ay önce Şikayet Et
    Adam secmenine fahri olmak icin degil, kahir yasatmak icin baskan olmus
    Cevapla
DİĞER HABERLER
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!