CHP'yi sarsan iddia: Mansur Yavaş, Akşener'e liste verdi

İmamoğlu'nun gizli görüşmesi CHP'de tartışmalara neden olurken, Mansur Yavaş'ın Akşener'i ziyaretiyle ilgili dikkati çeken bir iddia ortaya atıldı. Yavaş'ın, Ankara'da kazanabilecek isimleri Akşener'e ilettiği öne sürüldü.

GİRİŞ 25.07.2023 11:16 GÜNCELLEME 25.07.2023 11:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun organize ettiği gizli toplantıdan sonra, CHP'de gerilimi artıracak bir iddia daha ortaya atıldı. 

Sabah gazetesinin haberine göre, seçimden sonra sessiz kalan ABB Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le Ankara'da görüşerek toplantı yaptı. 

Bu görüşmenin Kılıçdaroğlu'nu tedirgin ettiği belirtilirken, Yavaş'ın Akşener'e yerel seçimde başarılı olacağını düşündüğü isimleri aktardığı öne sürüldü. 

CHP'li Barış Yarkadaş, görüşmeyi skandal olarak değerlendirdi. Yarkadaş, "CHP'li bir belediye başkanı, başka bir partinin genel başkanına 'Şu isimleri Ankara'daki ilçelerde aday yaparsanız bunlar kazanabilir' diyor. Akıl alır bir şey değil" dedi.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Veli aktaş 8 ay önce Şikayet Et
    Kimin eli kimin cebinde belli değil.
    Cevapla
  • Muhammed Dalbayrak 9 ay önce Şikayet Et
    Iyi parti den aday olacak yavaş mart secimlerinde
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Bildiğin çıfıt çarşısı…. Rezillik diz boyu… Yalanlar iftiralar kumpaslar… buna rağmen kaybedilen bir seçim. Asıl şimdi lağım taştı… bir de bu adam kılıklılar bu ülkeyi yönetecekti… varın gerisini siz düşünün… 80 li yıllardaki Dallas dizisi bile bunların yanında masum kaldı … beter olsunlar, birbirlerini yemekten nefes almaya fırsat bulamasınlar …. Pabucumun demokratları
    Cevapla
  • normaling 9 ay önce Şikayet Et
    normal adam chp li değil zaten mecburen bindi chp trenine ne olacaktı
    Cevapla
  • İsmet 9 ay önce Şikayet Et
    Hangi işiniz normal ki bunu yadırgadınız. Bir alemsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
UCM'den tutuklama talebi! Biden duyurdu! ABD'den Netanyahu kararı!
Uzman isim zamanlamasına dikkat çekti! Reisi'nin kazansında dikkat çeken detay...