Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa mesajı: Cumhuriyetin 100. yılında sindiremiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakim ve Savcı Kura Töreni'nde konuşuyor. Erdoğan, "Cumhuriyetin 100. yılını darbe anayasasıyla karşılamayı sindiremiyoruz" dedi.

GİRİŞ 25.07.2023 14:30 GÜNCELLEME 25.07.2023 16:11
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakim ve Savcı Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Kura töreninin ülkemiz, milletimiz ve adalet teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Adalet hizmetlerinin hızlı ve etkin şekilde yürütülmesi için omuz omuza mücadele verdik.

Vatandaşlarımıza AYM'ye bireysel başvuru yapabilme imkanı getirdik, askeri suçların sivil mahkemelerde görülmesini sağladık.

SİVİL ANAYASA MESAJI

Cumhuriyetin 100. yılını darbe anayasasıyla karşılamayı sindiremiyoruz. Yargı alanındaki mücadelemizi sivil, kuşatıcı bir anayasayla taçlandırmak istiyoruz.

FETÖ'NÜN 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ

Son FETÖ'cü hain de hesap vermeden ne biz ne milletimiz güvende olacak. Geride bıraktığımız seçimde, zafiyet gördükleri anda neler yapabileceklerine şahit olduk. FETÖ'yle mücadelemiz artarak devam edecek.

Su uyur, FETÖ benzeri terör örgütleri uyumaz. Bu yapılan en küçük rehaveti palazlanmak için fırsata çevireceğini unutmuyoruz.

Sosyal medyada cübbe giyip ahkam kesenler asla bizim referansımız olamaz, adaletin ölçüsü sosyal medya değildir."

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 137
  • osman 9 ay önce Şikayet Et
    Anayasa'ya ne gerek var. Bu yüce millet siyaset yapanları,kendi iradesi ile,adil ve vicdanlı dürüst insanlardan seçtiği zaman hiç sorun kalmaz.
    Cevapla
  • Metin 9 ay önce Şikayet Et
    Anayasa değişip dünyanın en iyisini yapsak bile neye yarar uygulama yürümedikçe. Dolayısıyla olanı bile doğru düzgün uygulamıyoruz yenisi neye yarayacak.
    Cevapla
  • Sivil anayasa şart 9 ay önce Şikayet Et
    Başörtüsü yasağı gibi dini özgürlükleri kısıtlayan yasakların tekrar geri dönmemesi için sağlam bir sivil anayasa şart. Aksi halde chp kazara iktidar olursa 21 yıllık tüm inanç özgürlüklerini,hak kazanımlarını yok edip tekrar müslümanlara zulüm dönemi başlar.
    Cevapla
  • Mizah 9 ay önce Şikayet Et
    Onun derdi anayasa değil. Anayasa referandumunda içine koyacağı ömür boyu başkanlık.
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Ömürboyu başkanlık Chp anlayışında hep var.
    Cevapla
  • Yasar 9 ay önce Şikayet Et
    Bence yeni anayasa geçen 21 yılın hesabından kurtulmanın versiyonu olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap