Ümit Özdağ'dan muhalefeti sarsan açıklama! İYİ Parti ve CHP arasında fitili ateşledi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 'gizli protokol' tartışmalarının ardından muhalefeti sarsan bir iddia ortaya attı. "İlk kez açıklıyorum" diyen Özdağ, İYİ Parti'nin seçimlerde Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi.

GİRİŞ 30.07.2023 21:04 GÜNCELLEME 16.09.2023 13:50
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde tarihi hezimete uğrayan muhalefette her geçen gün bir kriz daha patlak vermeye devam ediyor. 28 Mayıs ikinci tur seçimleri öncesinde Kılıçdaroğlu ile makam alışverişi yaptığı iddia edilen ve 'gizli protokol' tartışmalarına konu olan Ümit Özdağ'dan muhalefeti sarsan bir açıklama geldi.

Ümit Özdağ'dan muhalefeti sarsan açıklama! İYİ Parti ve CHP arasında fitili ateşledi!

MUHALEFETİ SARSAN AÇIKLAMA

Özdağ, geçtiğimiz günlerde yerel seçimler nedeniyle karşılıklı rest çeken İYİ Parti ve CHP ile ilgili "İlk kez açıklıyorum" diyerek ortaya attığı iddiasında İYİ Partililerin seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini söyledi.

"İYİ PARTİLİLER İLK TURDA SİNAN OĞAN'A OY VERDİ"

Özdağ, "Bunu ilk kez açıklıyorum. Tahmin ediyordum ama. İYİ Parti'ye oy veren seçmen sandığa gitmemiş ikinci turda. Protesto oy kullanmış." dedi.

Ümit Özdağ'dan muhalefeti sarsan açıklama! İYİ Parti ve CHP arasında fitili ateşledi!

"KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEDİLER"

MHP'ye oy veren seçmenin ikinci turda Başkan Erdoğan'ı desteklediğini belirten Özdağ, "Birinci turda Sinan Oğan'a vermiş ama ikinci turda Kemal Bey'e vermemişler." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 98
  • vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    hükümet iyi partiyi tarafına çekmeli. ortam müsait. kemal ümiti yanına alıyor. has adamı oldu.
    Cevapla
  • Hey hat 8 ay önce Şikayet Et
    Bunların hepsi üfürüyor hemde nasıl eee şu sıralar bu sıcaklarda baydı ama millet hele emekli zor durumda iken hiç çekilmiyor yaniiii.
    Cevapla
  • hakkı 8 ay önce Şikayet Et
    bu adam da iyice baydı yahu. çok fazla üfürüyor
    Cevapla
  • Hakan 8 ay önce Şikayet Et
    Ümit Özdag ne ayak ?? Bence kirk ayak bu adama dikkat edin, her tele göre oyun oynayan birisi, nur amaca hizmet ettigi acik ama kime nereye kimler ipleriyle oynuyor buna dikkat lütfen
    Cevapla
  • ahmat cocuk 8 ay önce Şikayet Et
    Ben sandık görevlisi olarak iyi parti lerin oy verdiğini biliyorum yalan söylüyor veya bir kaç kişiyi ima ediyordur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasında kritik görüşme!
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi