DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı ile 6 ilçe başkanı istifa etti

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile 6 ilçe başkanı, görevlerinden ve partilerinden istifa etti.

GİRİŞ 04.08.2023 12:51 GÜNCELLEME 04.08.2023 12:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, yazılı açıklamasında, 3 yıldır DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı olarak görev yaptığını belirtti.

Yol arkadaşlarıyla büyük emekler ve fedakarlıklarla bugüne kadar yürüttükleri DEVA Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı'ndaki görevleri ve partilerinden istifa etme kararı aldıklarını aktaran Karakuş, şunları kaydetti:

"Aldığımız bu karardaki en büyük etken, yaklaşan yerel seçimlerle birlikte memleketimize daha iyi hizmet edebilme arzusu olmuştur. Büyük özenle hazırlamış olduğumuz il binamızı gelecek yeni yönetime devredeceğiz. Göreve gelecek yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz."

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Avşaroğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Eeeee sonra?
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Bebecan dan olmaz olsa idi Reis bilirdi.
    Cevapla
  • keçili 8 ay önce Şikayet Et
    bu il başkanının babasıda menfaatçinin birisiydi. AK partiden belediye encümeni seçilmişti.oğlu devaya il başkanı olunca istifa etmişti. bunlar ışık nerede oraya yönelen tipler. DEVA'da ışık çabuk söndü anlaşılan
    Cevapla
  • kale55 8 ay önce Şikayet Et
    BU DEVA PARTİSİNE girenlerin zaten niye girdiğini anlamak kabil deği
    Cevapla
  • hHüseyin 8 ay önce Şikayet Et
    Pastadan Pay Almaktı. Pasta yok, şimdi Pasta aramaya çıktılar.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Adlari var kendildri yok,bunlar Kilicdar partisi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...