HÜDA PAR'ın Başkanlık Divanında değişiklik

HÜDA PAR'ın Başkanlık Divanında bazı değişiklikler ve yeni görevlendirmeler yapıldı.

HÜDA PAR'ın Başkanlık Divanında değişiklik
HÜDA PAR'ın Başkanlık Divanında değişiklik
GİRİŞ 04.08.2023 16:00 GÜNCELLEME 04.08.2023 16:00

Partiden yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Vekilliği ile İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığını yürüten İshak Sağlam, Genel Başkan Vekili olarak görevine devam edecek.

İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığına Halkla İlişkiler Başkanlığını yürüten Batman Milletvekili ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı getirildi. Halkla İlişkiler Başkanı ise Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut İrtem oldu.

Gençlik Politikaları Başkanlığını yürüten Hüseyin İmir Teşkilat Başkan Yardımcılığına, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç Gençlik Politikaları Başkanlığına, Genel İdare Kurulu Üyesi ve Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu Sosyal İşler Başkanlığına getirildi.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu