BBP Genel Başkanı Destici: Emekliye zam için ocak ayı beklenmemeli

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." dedi.

GİRİŞ 06.08.2023 10:45 GÜNCELLEME 06.08.2023 11:11
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Destici, partisinin genel merkezinde düzenlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başta Hazreti Hüseyin olmak üzere tüm Kerbela şehitlerini rahmetle yad eden Destici, muharrem ayının İslam alemine hayır getirmesini Allah'tan niyaz etti.

Genel seçimlerden sonra yurt gezilerinde ve ilçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Destici, emeklilerin maaş artışı taleplerini dile getirdiklerini belirtti.

Emekli aylıklarına yılbaşından önce zam yapılması gerektiğini ifade eden Destici, "Biz ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." diye konuştu.

- "PİYASADAKI ARTIŞLARA DUR DENİLMELİDİR"

BBP Genel Başkanı Destici, vatandaşların fahiş fiyatlarla ilgili şikayetleri olduğunu, fahiş fiyat uygulayanların suç işlediğini söyledi.

Destici, "Dalında beş liraya alınan ya da toptancının beş liraya aldığı bir elma eğer markette elli liraya satılıyorsa satanın büyük bir günahı vardır. Elbette vatandaş bunu sormakla da haklıdır. Halkın içindeyiz. Üreticisiyle satıcısıyla ve alıcısıyla beraberiz. Dolayısıyla bunları biz de yaşıyoruz maalesef bu konularda bir mesafe alınabilmiş değil. Burada büyük bir düzensizlik var. Bunun mutlaka önüne geçilmeli ve piyasadaki artışlara dur denilmelidir." ifadelerini kullandı.

Yaklaşan yerel seçimler için Türkiye'nin tüm il ve ilçelerinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla seçime girmeye hazır olduklarını belirten Destici, büyükşehirlerde ittifak yapmak gibi bir durum oluşursa parti kurullarınca değerlendirebileceklerini söyledi.

Destici, konuşmasının ardından basın mensuplarına aşure dağıttı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 41
  • TDT Temir 8 ay önce Şikayet Et
    Sayın Desticinin duruşunu, söylemlerini beğeniyle takip ettim. Seçimlerde daha yüksek potansiyeli var sanıyordum. Zamanında ülkemize sızan ermeni ırkçısı gençlerimizi kandırarak Türkçülük taklidiyle daha fazla oy devşirdi. Tüm milliyetçilerimiz amerikancı-israilci sahtekarlardan kurtulup Cumhur İttifakında birleşmeliler. Daha fazla gayret gerekiyor.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 8 ay önce Şikayet Et
    Halkının sıkıntısını gören siyasetçi var olsun.
    Cevapla
  • MSELİM 8 ay önce Şikayet Et
    cumhur ittifakının partileri seçime kendi amblemleriyle ayrı gireceklerini söylüyorlar da karşı taraf ittifak yaparsa ki yapmamak sonları olur (sahipleri batı bu millet ittifakın dağılmasına asla müsade etmez) peki bu durumda siz kaç belediye kazanabilirsiz karşı tam blok siz param hiç parça akıl işi değil
    Cevapla
  • Neco 8 ay önce Şikayet Et
    Boş konuşmuş.Yerel seçimlerde %1 bile alamayacaksınız.En güzeli mhp'ye katılmak.
    Cevapla
  • dumrul 8 ay önce Şikayet Et
    Vebâl, haram, bunlar sorunun kaynağı olan insanların umursamadığı kavramlar sayın başkan. Devlet, düzeni, disiplini sağlayacak o kadar, yoksa neden devlet var? Abd, Alkapon'u gangasterlikten yakalayamadı, vergi kaçakçılığından içeri aldı ve bitirdi. Devlet, gerçekten arzu etse, bu sorunun kaynakları bir gün nefes alamaz. AB, ABD demokrasisi bu topraklarda anarşiyi körükler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar