İYİ Partili Vural: İttifak arayışımız yok

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Vural, yerel seçimlerle ilgili konuştu. İttifak arayışı içinde olmadıklarını belirten Vural, "Daha fazla toplumsal desteği sağlamak için uğraşacağız" diye konuştu.

İYİ Partili Vural: İttifak arayışımız yok
İYİ Partili Vural: İttifak arayışımız yok
GİRİŞ 10.08.2023 09:30 GÜNCELLEME 10.08.2023 09:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, ittifak arayışı içinde olmadıklarını söyledi. 

Gazete Duvar'ın sorularını yanıtlayan Vural, "Halkın çoğunluğunu alacağız. Daha fazla toplumsal desteği sağlamak için uğraşacağız. İttifak gerekiyorsa o daha sonraki konu" dedi. Vural, şöyle devam etti: 

"Yerel seçimlerin özellikleri vardır, özelliklere göre bakılır, değerlendirir, yapılır. Şu anda bir ittifak söz konusu değil. Yerel seçimlerle ilgili partinin elbette bir tutumu olacaktır. Ama bir ittifak arayışımız da yok, teklifimiz de yok. Biz Türkiye'yi yenilemek istiyoruz. Türkiye'yi dönüştürmek istiyoruz. Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe gitmesini istiyorsak halkın büyük çoğunluğunun bize yönelmesini sağlamamız gerekiyor. Elimizdeki oyu yeterli görmüyoruz. Yeterli görmüyorsak halka gideceğiz.

Yerel seçimlere ilişkin nasıl karar verilecek, onu partimiz değerlendirecek ama biz Türkiye'yi kazanmak istiyoruz, Türkiye'nin kazanmasını istiyoruz. Esas hedef bu. Türkiye'nin geleceğine biz talibiz, yönetimine talibiz. Yerel seçimlerde nerede ne yapılabilir? Yerel seçimin özellikleri vardır. Bunun şu andaki bir mesele olduğu kanaatinde değilim."

KAYNAK: GAZETE DUVAR
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ahmet Aksoy 8 ay önce Şikayet Et
    Sıkar biraz! zira boyunuzun ölçüsünü biliyorsunuz
    Cevapla
  • Yörük Oğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Bu Vural'ı rahmetli oldu sanıyordum.
    Cevapla
  • Yörük Oğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Bu Vural'ı rahmetli oldu sanıyordum.
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    hazır bir ittifakınız var zaten ne diye arayasınız ki
    Cevapla
  • Reziller 8 ay önce Şikayet Et
    Bunlara kim inanir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi