Ağıralioğlu'dan Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısı için ilk açıklama!

Yavuz Ağıralioğlu, MHP lideri Bahçeli'nin İYİ Parti'ye komşuluk çağrısı yapmasıyla ilgili "İYİ Parti ya da muhalefet eğer mutsuz seçmenin önüne yeni alternatif koymazsa seçmen iktidara yönelir" dedi.

Ağıralioğlu'dan Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısı için ilk açıklama!
Ağıralioğlu'dan Bahçeli'nin İYİ Parti'ye çağrısı için ilk açıklama!
GİRİŞ 13.08.2023 11:11 GÜNCELLEME 13.08.2023 11:13
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı süreci sonrası İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'e çağrısı üzerine tv100'e açıklamada bulundu.

Yavuz Ağıralioğlu'na "MHP'nin komşuluk çağrısına nasıl bakıyorsunuz?" diye sorduğunu belirten sunucu Kübra Par, onun verdiği cevabı programda paylaştı: 

"SEÇMENİN GÜVENİNİ KAZANMAK GEREKİR"
 
"İktidar olacak muhalefet partileri iktidardan umduğunu bulamayan seçmenin umudunun adresi olmalıdır. Hedeflerini tutturamamış seçmenine ve milletine vadettiği zenginlik, özgürlük ve adaleti gerçekleştirememiş iktidar rakibiniz ise iktidarın memnun edemediği seçmenin güvenini kazanmak gerekir. Yani parti ile değil seçmen ile ittifak yapabilmeyi başarmak muhalefetin vazifesidir. Bu arada seçmen hassasiyetleri ve oy davranışları ile ilgili beş yıl boyunca uyardım ve maalesef haklı çıktım.

Seçmen iddia sever, irade sever, meydan okuma sever, yapabilme kabiliyeti sever,  yönetebilme mahareti sever kurallı ve erdemli mücadele sever, ahlaki üstünlük sever, şüphe duyulacak bir siyasi birliktelik gördüğünde seçmen meçhul bir akıldansa malum deliliği seçer. İYİ Parti ya da muhalefet eğer mutsuz seçmenin önüne yeni alternatif koymazsa seçmen iktidara yönelir."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Hüsnü 8 ay önce Şikayet Et
    Bu kişinin amacı MHP ve cumhur ittifakını küçültmek iyi parti ve chp ve türevlerini büyütmek ittifakları başarısız olduğu için oradan ayrıldı
    Cevapla
  • alo 8 ay önce Şikayet Et
    sen is yaparsın ya? sagcimisin solcumusun nesin? kogludan mi yanasın yoksa erdoğan/bahçeliden mi yanasın?
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Mhp ye gelmelisin
    Cevapla
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    mhp ye almazlar boylelerini.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Çok seviliyorsun yazık ettin kalip mücadele vere bilirdin
    Cevapla
  • alm 8 ay önce Şikayet Et
    sevilecek neyi var bunun?
    Cevapla
  • SİZDEN BİRİ 8 ay önce Şikayet Et
    Yavuz Ağıralioğlu, gerçekçi ve çok güzel tespitler yapmış... Bence herkesin bununla ilgili düşünmesi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte | CANLI
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak