Eski Bakan Kasapoğlu'ndan duygulandıran Erdoğan paylaşımı! Büyük beğeni topladı

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 25 yıl önce Marmara Üniversitesi'nde düzenlediği bir toplantıda o zamanlar Belediye Başkanı olan Başkan Erdoğan'la birlikte kürsüde yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

Eski Bakan Kasapoğlu'ndan duygulandıran Erdoğan paylaşımı! Büyük beğeni topladı
Eski Bakan Kasapoğlu'ndan duygulandıran Erdoğan paylaşımı! Büyük beğeni topladı
GİRİŞ 14.08.2023 21:39 GÜNCELLEME 14.08.2023 21:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü nedeniyle duygulandıran bir paylaşım yaptı.

KASAPOĞLU'NDAN 25 YIL ÖNCESİNE AİT ERDOĞAN PAYLAŞIMI

Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 25 yıl önce Marmara Üniversitesi Girişimcilik kulübünde düzenlenen toplantıdan bir kare paylaştı.

Eski Bakan Kasapoğlu'ndan duygulandıran Erdoğan paylaşımı! Büyük beğeni topladı

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 

O zamanlar REFAH Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Erdoğan'la kürsüde yer aldığı fotoğrafı paylaşan Kasapoğlu'nun gönderisi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

GURURLANDIRAN AYRINTI

Kasapoğlu'nun "AK Parti 22 yaşında! Milletimize hizmet yolunda çalışmaya devam!" sözleriyle paylaştığı gönderideki fotoğrafta bulunan kürsüde basın kurumu olarak sadece Kanal 7 Medya Grubu'na ait mikrofonun yer alması ise gururlandıran bir detay olarak dikkat çekti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • MEMUR 8 ay önce Şikayet Et
    Muarem bey yine kaptın bir iki yerden yönetim kurulu üyeliğini gelsin ekstradan 120 bin tl daha maaş
    Cevapla
  • ille de Niksar 8 ay önce Şikayet Et
    Ne yani, karşılığı bu muydu gibi bişey olmuş... Arkadaş bende ist. b.b. başkanlığında az çalışmadım. gecemiz gündüzümüz olmadı... az bayrak asmadım. hatta silah bile çektiler bize.. Kısıklı'da, Kısıklı üst geçitinde polis bile poster (Reisin posterini) astırmadı bize... ne yapalım, karşılık mı bekleyelim...
    Cevapla
  • Milletin ferdi 8 ay önce Şikayet Et
    Medyanın kartelleştiği Refah partisine zerre kadar yer verilmeyen günler. Utanmadan bir de medya tarafsızlığından bahsediyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem