CHP'li Yılmaz Ateş'ten bomba iddia! Kılıçdaroğlu'nun istifa etmeme nedenini açıkladı!

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, kendisine yöneltilen 'istifa' çağrılarına kulak tıkayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Yılmaz "CHP öldü" diyerek, "Kılıçdaroğlu'nun gelişi şaibeli" dedi.

GİRİŞ 16.08.2023 00:36 GÜNCELLEME 16.08.2023 10:33
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Mayıs seçimlerinin ardından 'değişim' çağrılarıyla yankılanan CHP'de sular durulmak bilmiyor. CHP'nin ağır toplarından Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, istifa çağrılarına kulak tıkayarak genel başkanlığını sürdüren Kılıçdaroğlu'na hedef alarak çok sert ifadeler kullandı.

İmamoğlu'nun rotayı CHP genel başkanlık koltuğundan İBB adaylığına çevirmesi kulislerde, "CHP'deki değişim rüzgarı delege duvarına çarparak sona erdi, İmamoğlu havlu attı" yorumlarına neden oldu.

Yaşananlara ilişkin katıldığı Haber Global TV canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, sert açıklamalar yaptı.

"ONU GÖREVE GETİRENLER GİT DEMEDİĞİ İÇİN GİDEMİYOR"

CHP liderinin kurduğu ittifaklar ve verdiği tavizler nedeniyle 'CHP'yi öldürdüğünü' söyleyen Ateş, "CHP şu anda ittifakla mandacılığı birbirine karıştırıyor." dedi. Sözlerinin devamında Kılıçdaroğlu'nun neden istifa etmediğine yönelik soruya da yanıt veren Ateş, "Kılıçdaroğlu bir komplo sonucu göreve geldi. Onu göreve getirenler 'git' demediği için gidemiyor iddiaları var" diye konuştu.

"CHP'NİN ÖLDÜĞÜNÜ KABUL ETMEKTİR"

"Sayın Kılıçdaroğlu göreve geldiği günden bugüne kadar CHP'yi tek başına iktidara getirmek için hiçbir çabası olmadı. Sadece geniş ittifak oluşturmak için çabaladı. İYİ Parti'ye milletvekili verdi, seçime soktu. Siz bunlara güvenerek kendi örgütünüze güvenmeyeceksiniz. Bunlara güvenip iktidara geleceğinizi düşünmek CHP'nin öldüğünü kabul etmektir."

"KILIÇDAROĞLU'NUN CHP BAŞKANLIĞINA GELİŞİ ŞAİBELİ"

Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Başkanlığı'na geliş süreci ile ilgili şaibeli diyen Ateş, "CHP şu anda ittifakla mandacılığı birbirine karıştırıyor. Küçük partilere tavizler vererek göreve gelmeye çalışıyor ama ne iktidara geldiği var ne de büyüdüğü var. (Kılıçdaroğlu neden koltukta oturmaya devam ediyor?) Çeşitli şeyler var en geçerli olan, Kılıçdaroğlu bir komplo sonucu göreve geldi. Onu göreve getirenler git demediği için gidemiyor bunlar iddialar tabi. Sayın Kılıçdaroğlu'nun nasıl getirildiğini Wikileaks belgeleri, Silkroad Enstitüsünün ıslak imzalı belgeleri var. Onur Öymen bunları yayınladı, Kılıçdaroğlu'nun da itirazı olmadı. Gelişi böyle şaibeli. Kılıçdaroğlu'nun kendisini de yıpratacak şekilde koltuğa sarılmasına başka anlam veremiyorum." dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • erdem 8 ay önce Şikayet Et
    CHP ermeni partisi oldu, bu fırsat birdaha ellerine geçermi diye korkuyorlar.
    Cevapla
  • 40 yaşüstü 8 ay önce Şikayet Et
    (Onu göreve getirenler 'git' demediği için gidemiyor iddiaları var) aynennnn guüülüüüüüüü
    Cevapla
  • ferhat3436 8 ay önce Şikayet Et
    biz bunları zaten biliyoruz ama bunu gelde cehape seçmenine anlat adam peygamber soyundan geliyor diyorlar da başka birşey demiyorlar. Kemal çıksa benim elimden bunlar tuttu dese seçmeni gene inkar edecek.
    Cevapla
  • 40 yaşüstü 8 ay önce Şikayet Et
    cehape seçmeni de gelsin burdan okusun canımmmm adam anlatmış
    Cevapla
  • Ysn 8 ay önce Şikayet Et
    Aynen öle....
    Cevapla
  • Analiz 8 ay önce Şikayet Et
    Günaydın günaydın, yeni mi aklınız başınıza geldi. Öyle bir intikam aldı ki partiden bir tane ATATÜRK'çü bırakmadı, üstelik iş bankası mirasını da kendi atadığı delegelere dağıtıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!