AK Partili Şen: Yerel seçimlerde iş birliği yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, başta büyükşehirler olmak üzere kaybedilen belediyeleri geri alacaklarını belirtti.

GİRİŞ 17.08.2023 19:02 GÜNCELLEME 17.08.2023 19:02
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada, başta büyükşehirler olmak üzere kaybedilen belediyeleri geri alacaklarını belirterek, "İş birliklerimiz olacak; Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızla. Bazen tek başına girecektir partiler, bazen iş birliği yapıp beraber bir karar alıp, o karara göre aday belirleyeceğiz" dedi.



Kırıkkale'de düzenlenen "2023 Şehir Buluşmaları" programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlere gireceklerini ifade eden Şen, başta büyükşehirler olmak üzere tüm belediyeleri alacaklarını söyledi.
Yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini anlatan Şen, "Başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye'deki tüm belediyeleri alacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Geçen seçimde bizden giden belediyeler oldu. Onları geri alacağımızı düşünüyoruz. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Buna yeni belediyeler ekleyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak devam edeceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde iş birliği yapacaklarını ifade eden Şen, açıklamasında şunları kaydetti:

İş birliklerimiz olacak; Cumhur İttifakı mensubu arkadaşlarımızla. Bazen tek başına girecektir partiler, bazen iş birliği yapıp beraber bir karar alıp, o karara göre aday belirleyeceğiz. Bunları seçim sürecinde yakından takip edeceksiniz. Bizler bunlara çalışıyoruz. Sonrasında da inşallah hayırlı ve güzel sonuçları hep beraber yaşayacağız. Bizden çıkan belediyeleri tekrar geri alma planları yapıyoruz. Çalışacağız, halkımız bizi tercih edecek."



Türk milletinin verdiği kararlarının doğru olduğunu savunan Şen, "Geçen sefer Türk milleti öyle tercih etti. Benden yana karar vermese de; verdiği karar doğrudur. Ondan hiç bir şüphemiz olmadı. Cumhurbaşkanım bunu sık sık söyler 'Aziz milletim' diyerek, atıfta bulunur; Türk milletinin kararını yani milli iradeyi baş tacı yapar" ifadesini kullandı.
Kırıkkale'nin de Türk Savunma Sanayisinin üssü olma yolunda emin adımlarla devam ettiğinin altını çizen Şen, savunma sanayi üzerine yapılan çalışmaların önemli seviyeye geldiğini de sözlerine ekledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şen, esnaf ziyaretlerinin ardından MKE Tesislerinde, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan ve İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile birlikte sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte basına kapalı olarak toplantı gerçekleştirdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • meram/ kızılören 8 ay önce Şikayet Et
    Büyükşehir yasası değişmelidir..meram kızılörende hizmet alamıyoruz.imarlı arsalarımıza inşaat yapamıyoruz. su ve kanalizasyon hala yapılmadı.meram belediyesi çalışmıyor.saygılar
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Kırıkkalemiz ilçe iken çok daha iyiydi . İl olunca her şeyi kayıp ettik. Sonradan il olanlar arasında tek kayıp eden Kırıkkale. 13 il büyürken sadece Kırıkkale küçüldü. Hemde koskoca bir köy oldu
    Cevapla
  • Duyarlı 8 ay önce Şikayet Et
    Büyük Şehir yasası yeniden düzenlenmeli. En ücra köydeki vatandaş büyük şehir için oy kullanmamalı. Büyük şehir sınırları yeniden belirlenmeli. Mevcut yasa yanlışlıklarla dolu.
    Cevapla
  • Yıldırım 8 ay önce Şikayet Et
    1950 öncesi gibi Türkiyede muhalefet yokki ak parti tek başına girdiği her seçimi kazanır diğerleride koltuklarını koruma derdinde
    Cevapla
  • Ülkücü Gençlik 8 ay önce Şikayet Et
    2023 seçimlerinde olduğu gibi kılıçtaroğlu chp nin başında girecek o yüzden AK Partinin tek rakibi var. PKK ve Fetö (HDP+CHP+İP+DEVA+SP+GP+DP) 2024 seçimleri 2023 ten bile daha kolay olacak. rakipleriniz muhalefet partileri değil terörist partileridir. Halkımız seve seve AK Parti ve MHP ye oy verecektir.
    Cevapla
  • ömer karaman 8 ay önce Şikayet Et
    kendini aldatma emeklği küstürdün hergün zam 2001oldugu gibi millet büyük bir tokat atacak akp silinir tarihte oldumu oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı