Yılmaz Özdil'den olay itiraf: CHP'li isimler kiralık gazetecilere para ödemeye başladı!

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Yazar Yılmaz Özdil, yerel seçimler öncesi çarpıcı itiraflarda bulundu. Özdil, "Yeniden aday olmak isteyen bazı CHP’li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 18.08.2023 14:21 GÜNCELLEME 18.08.2023 18:56
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine karşı isyan bayrağı açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yakın yayınlar yaptığı gerekçesiyle Halk TV ile olan sözleşmesini feshetmesiyle gün yüzüne çıkan fondaş medyanın para desteği gündemdeki yerini koruyor.

Yılmaz Özdil

CHP'Lİ YILMAZ ÖZDİL'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Yerel seçimde yeniden aday olmak isteyen bazı CHP'li belediye başkanları, kiralık gazetecilere para ödemeye başladı, sıra aday adaylarının gazeteci kiralamasına geldi" ifadelerini kullanarak yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ SONRASI BELLİ İSİMLER PANİKLEMİŞTİ

14-28 Mayıs seçimlerinde alınan ağır yenilginin ardından "değişim" tartışmalarının başladığı CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, partisini eleştiren gazeteciler hakkında, "Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun sözlerinin ardından "Fondaş" medyada panik havası oluştu. CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz, Fatih Portakal ve Yılmaz Özdil başta olmak üzere birçok isim Kılıçdaroğlu'na "Bu isimleri açıklayın" çağrısında bulundu.

"KİMİN NEREDEN NE KADAR MAAŞ ALDIĞINI İYİ BİLİYORUM"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu toplantıda, partisindeki isimlerin köşe yazarlarını satın aldığını iddia etti. Kılıçdaroğlu, "Bizim parti içinde konuştuğumuz şeylerin bir kısmı tabi ki aramızda kalmalıdır. Ama köşe yazarları üzerinden parti içi meseleler tartıştırılıyor. Ben kimin nereden ne kadar maaş aldığını iyi biliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

HALK TV İLE YAPILAN SÖZLEŞME FESHEDİLMİŞTİ

CHP, kendi fonladığı Halk Tv ile yapılan sözleşmeyi tek taraflı feshettiklerini duyurmuştu. CHP'deki koltuk savaşında, Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak Ekrem İmamoğlu'ndan yana bir yayın politikası izlemişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • İSTANBUL'LU 8 ay önce Şikayet Et
    Kendisinin maması kesilince
    Cevapla
  • MaKuS 8 ay önce Şikayet Et
    Ceplerinden mi , belediyenin kasasından mı ?
    Cevapla
  • necmettin 8 ay önce Şikayet Et
    sanki kendisi almamış gibi
    Cevapla
  • yamtar 8 ay önce Şikayet Et
    m. kamal kendi silah arkadaşlarını kendine rakip olacak diye idamla yargılatan bir lider. kendisinden daha liyakatlı adamları tarih sahnesinden gücünü kullanarak indirdiğini herkes biliyor. neden bahsediyor bu adam.
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Yalanın kuyruklusunu söyleyebiliyor adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı