Ümit Özdağ 'pes artık' dedirtti! Öyle bir yalan attı ki, askerimizi de alet etti...

Her defasında sığınmacılarla ilgili çığırtkanlık yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabından "Bana emekli Jandarma Albay gönderdi" diyerek paylaştığı fotoğrafın 2 yıl önce Afganistan'da çekildiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 23.08.2023 14:41 GÜNCELLEME 23.08.2023 20:43
Bu Habere 221 Yorum Yapılmış

Sığınmacı karşıtı siyaset yürüten Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından "Bana emekli Jandarma Albay gönderdi" diyerek bir fotoğraf paylaştı.

ÖZDAĞ 'BANA EMEKLİ BİR JANDARMA ALBAY GÖNDERDİ' DİYEREK PAYLAŞTI

Fotoğrafın Türkiye'de çekildiğini ileri süren Özdağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Emekli bir jandarma albayın bana ilettiği fotoğrafı ve notu paylaşıyorum: "Sırt çantaları yok... Yedek giysileri yok... Ellerinde bir şişe su yok... Aralarında şişman yok... Kadın, yaşlı, çoluk çocuk yok... Tamamı genç erkekler... 3 bin km öteden değil de 5 dakikalık yoldan gelmiş gibiler... Hiç birinde yorgunluk belirtisi yok... Asker nizamında yürüyorlar... Endişeli ya da üzgün değiller... Hepsi neşeli ve özgüvenli... Her şeye benziyorlar ama sığınmacıya asla! Nasıl bir plan kurdular çıkar kokusu ancak; Çok büyük bir ihanete uğradığımız çok açık." Vatanımızı ve ailemizi savunacağız."

FOTOĞRAFIN AFGANİSTAN'DA ÇEKİLDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Özdağ'ın Türkiye'de çekildiğini iddia ettiği fotoğrafın Afganistan'da çekildiği ve iki yıl önce Gazete Pencere internet sitesinde paylaşıldığı ortaya çıktı. Özdağ, gerçeğin ortaya çıkmasına rağmen paylaşımını kaldırmadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 221
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Senin aklın ile dalga geçmiştir gözleri ömre bedel .
    Cevapla
  • Mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    Vatanini isgalcilere terkedenlerin burada yazanlar icinde amma asik varmis .Habere bak Afganistandan cikan multecilermis .Afganistandan buraya nasil geldiler o zaman burdaki dunya kadar Afgan nerden geldi mantar gibi yerden mi bitti .Efendim islam dusmanligi varmis da Arap karsitligi yapiliyormus .Zengin Arap ulkeleri niye bu soydaslarini almiyor .Acaba onlarda mi islam karsiti ?
    Cevapla
  • Sarp 8 ay önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz yalan dolan
    Cevapla
  • Abdulbaki Yeşil 8 ay önce Şikayet Et
    Bu adamın ajan provakatör olduğunu 3 yaşındaki çocuklar bile biliyor. Apo dan tehlikeli birisi devlet önlem alsın ben yapsam 50 kere savcılar harekete geçerdi bu olunca ses yok tutuklayın bu adamı. Bunlar eski ülkücü solcu kavgasını türk kürt alevi sünni tetikçisi eyyy mit ayy devlet uyuma. YÖK bu tür adamların prof.lugunu geriye dönük incele. Haydar Baş da prof.du.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    çıkarı için yapmayacağı şey olmayan birinin sözüne mi inanıyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak