İYİ Partili Usta'dan bomba seçim itirafı! 'Vatandaş söyledi' diyerek açıkladı!

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, seçim hezimetinin nedenini itiraf etti. Usta, ek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Vatandaşa sordum 'Siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz' dedi." diye konuştu.

GİRİŞ 27.08.2023 00:34 GÜNCELLEME 27.08.2023 00:34
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, TV100'de katıldığı canlı yayında partisi ve bulunduğu ittifakın 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde hezimete uğramasının nedenini itiraf etti.

İYİ Partili Usta'dan bomba seçim itirafı! 'Vatandaş söyledi' diyerek açıkladı!

Usta, bir önceki seçim döneminde 600 oy aldığı bölgede oylarının 20'ye düştüğünü söyleyerek,  "Biz kendi hatalarımızın bedelini kendi oy kaybımızla ödedik. Bizim tavırlarımızdan dolayı cumhurbaşkanı adayında oy kaybı olduğunu söylemek yanlış olur. Bu seçim niye kaybedildi? Ben kendi pratiğimi söyleyeyim. Samsun'da bizim karşımıza her yerde terör meselesi çıktı. Adam 'ben fakirim' dedi ama 'vatan elden gitmesin diye AK Parti'ye oy vereceğim' dedi. Tek başıma 600 oy aldığım köyde bizim oyumuz 20'ye düştü. Vatandaşa sordum 'Siz teröristlerle iş birliği yapıyorsunuz' dedi." seçim hezimetinin sebebini itiraf etti.

İYİ Partili Usta'dan bomba seçim itirafı! 'Vatandaş söyledi' diyerek açıkladı!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • İk 8 ay önce Şikayet Et
    Usta ;tokatı yemeden vatadandaşın sözüne itibar etmediniz sizler gezgin siyasetçilersiniz
    Cevapla
  • Kırşehir li 8 ay önce Şikayet Et
    Kumar masası deyip masadan kalkarsan, Lütfi Türkkani şehit ailesine küfür eder de partiden ihraç etmezsen fetö, pkk ya laf söylemezsen sonuç bu olur, iyi parti nin selasi okundu artık iyi parti mefta, tarihin çöplüğüne atıldı
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Sırrı süreyya önder işbirliğı yaptığımızı söyledi ya
    Cevapla
  • Ruhkalp 8 ay önce Şikayet Et
    Ayyyyyyynennnn
    Cevapla
  • Avşaroğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Vatandaş yanlış ya da yalan mı söylemiş? Yüzde yüz doğru tesbit. İşte Kılıçdaroğlu'nun köylü diye küçümsediği vatandaşımızın feraseti ve basireti. Bekleyin, bir tokat ta yerel seçimlerde yiyeceksiniz. Çünkü yalancı Akşener, bu yapılarla yine iş birliği yapacak. Hiç şaşmaz, göreceksiniz.
    Cevapla
  • Adem Göv 8 ay önce Şikayet Et
    Sizde sizin teşkilatlarınızda çok havaya girdiniz öyle ki içinden çıktığınız milliyetçi kesimin hassasiyetini görmezden gelip ekonomik saiklerle iktidar ortağı olabileceğinizi zannettiniz bu necip millet size dersinizi verdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı