Erdoğan'ın eylülde yoğun diplomasi trafiği başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylül ayında yoğun bir diplomasi trafiği yürütecek. Önce Hindistan'daki G-20 Liderler Zirvesi'ne katılacak. Ardından da Birleşmiş Milletler 78'inci Genel Kurulu için ABD'ye gidecek.

GİRİŞ 28.08.2023 09:23 GÜNCELLEME 28.08.2023 09:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eylül ayında yoğun bir diplomasi trafiği var.

Erdoğan, 9-10 Eylül'de Hindistan'daki G-20 Liderler Zirvesi'ne katılacak.

Zirve kapsamında görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve küresel sorunlar da ele alınacak.

ERDOĞAN, BM GENEL KURULU'NDA DÜNYA LİDERLERİNE HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 17-21 Eylül'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu vesilesiyle ABD'ye bir ziyaret gerçekleştirecek. Genel Kurul'da dünya liderlerine hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam düşmanlığı, mültecilerin durumu, iklim değişikliği, Kıbrıs sorunu ile Rusya-Ukrayna savaşında son durum ve tahıl sevkiyatı gibi başlıklarda önemli mesajlar vermesi bekleniyor. 

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Samuel 10 ay önce Şikayet Et
    Biden vakit ayıracakmı bakalım eylülde kıbrısda bm güçlerine saldırı dolayısıyla bence görüşmez ancak İsveç üyeliğin kabulü teminatında belki görüşür bekleyip görecez o zamana kadar Amerikan karşıtı söylemlerin yumuşaması lazım hatta biraz yağ çekmek lazım
    Cevapla
  • KamuMühendisi 10 ay önce Şikayet Et
    7. Toplu Sözleşmede Kamu Mühendislerine +17.000 ek zam teklif edildi. CHP milletvekili +28.000 ek zam kanun teklifi verdi. Fatih ERBAKAN Kamu Mühendisi en az Uzman Doktor kadar maaş almalı dedi. Uzman Doktor 80.000, Kamu Mühendisi 28.000 alıyor. Ancak hükümet Toplu Sözleşmede 5. derece kamu mühendisi için +242 tl ek zam kabul etti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...
ABD halkına hakaretler savurmuştu! Trump'tan, Netanyahu'ya tepki çeken karşılama