Uğur Dündar'dan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Başkan Erdoğan'ı örnek gösterdi!

Gazeteci Uğur Dündar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyük Taarruz'la ilgili herhangi bir paylaşım yapmamasına tepki gösterdi. Başkan Erdoğan'ı örnek veren Dündar, "Tayyip Bey andı, Kemal bey anmadı! Sözcükler yetersiz kalıyor" dedi.

GİRİŞ 28.08.2023 22:25 GÜNCELLEME 29.08.2023 09:50
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Tam 101 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından düşman güçlerini yurttan tamamen püskürtmek üzere 26 Ağustos 1922'de başlatılan Büyük Taarruz'un 101'nci yıl dönümü ülke genelinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Milli Mücadele kahramanlarını andı.

DÜNDAR'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT TEPKİ

Ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Büyük Taarruz'la ilgili herhangi bir paylaşımda bulunmaması gazeteci Uğur Dündar tarafından tepkiyle karşılandı.

Uğur Dündar'dan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Başkan Erdoğan'ı örnek gösterdi!

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösterdi. Dündar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos'ta, aziz milletimizin istiklâlini kazanmasıyla sonuçlanacak Büyük Taaruz'u ve Atatürk'ü anmadı!"

Uğur Dündar'dan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Başkan Erdoğan'ı örnek gösterdi!

'EVET TAYYİP BEY ANDI, KEMAL BEY ANMADI!'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Milli Mücadele kahramanlarını anmasını örnek gösteren Dündar, "Evet Tayyip Bey andı, Kemal Bey anmadı!
Hayal kırıklığımı anlatmakta sözcükler yetersiz kalıyor!.." dedi.

Uğur Dündar'dan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Başkan Erdoğan'ı örnek gösterdi!

İŞTE BAŞKAN ERDOĞAN'IN PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Taarruz'un 101. yıl dönümü nedeniyle Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Milli mücadelenin kahramanlarını resmi sosyal medya hesabından anmıştı. Erdoğan paylaşımında, "Aziz milletimizin istiklâline ve istikbaline olan sevdasını en güçlü şekilde gösteren, kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlanacağını müjdeleyen Büyük Taarruz’un 101’inci yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal’i ve Millî Mücadele’mizin kahraman tüm neferlerini şükranla yâd ediyorum." demişti.

Uğur Dündar'dan, Kılıçdaroğlu'na sert tepki! Başkan Erdoğan'ı örnek gösterdi!

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 72
  • Türk 8 ay önce Şikayet Et
    Kk nın milli olmadığını yeni anlıyorsunuz. Bu kadar kalın kafalısınız.
    Cevapla
  • hakan 8 ay önce Şikayet Et
    CHP'liler koltuk savaşındalar. Savaş olunca bazı şeyler unıtuluyor. Sayın Dündar unuttular .
    Cevapla
  • Mahmut 8 ay önce Şikayet Et
    Şu anki CHP de Atatürk sevgisi tamamen göstermelik ve menfaate dayalı. Ama terörist başına olan sevgi ise tamamen samimidir. Uğur Dündar yeni yeni uyanıyor.
    Cevapla
  • Burhan Uysal 8 ay önce Şikayet Et
    Pkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu istifa etmez ise Vatansever CHP tabanı yerel seçimde Kılıçdaroğlu'na liderliğinde hiç bir il , ilçe başkanına oy vermeyerek, sandıkta hezimete uğratıp yapıştığı koltuktan kazımayı planlıyor, kesinlikle isabetli bir karar.
    Cevapla
  • bacanak 8 ay önce Şikayet Et
    O hdp ile pkk dan izin alamamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!
Özgür Özel'den dava kararı sonrası Selahattin Demirtaş açıklaması: Kabul edilir tarafı yok