Tanju Özcan'dan, Kılıçdaroğlu iddiası: Psikolojik durumu...

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle eleştirdi. Özcan, 13 seçimde 12 kez kaybeden Kılıçdaroğlu'na "Psikolojik durumundan dolayı" diyerek yüklendi.

Tanju Özcan'dan, Kılıçdaroğlu iddiası: Psikolojik durumu...
Tanju Özcan'dan, Kılıçdaroğlu iddiası: Psikolojik durumu...
GİRİŞ 30.08.2023 01:41 GÜNCELLEME 30.08.2023 01:42
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

14 ve 28 Mayıs seçim hezimeti sonrası bir kez daha yenilgiye uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Değişim' çağrısı yaparak istifaya davet eden Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na bir kez daha yüklendi.

CHP'li Tanju Özcan'dan, Kılıçdaroğlu iddiası: Psikolojik durumundan dolayı...

13 seçimden 12 kez yenilgiyle ayrılan Kılıçdaroğlu'nun 'Psikolojik sorunlarının' olduğunu iddia eden Özcan resmi hesabından yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı.

'PSİKOLOJİK DURUMUNDAN DOLAYI SANIRIM'

Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu, 13 yılda 12 seçim kaybetmenin yarattığı psikolojik durumdan dolayı sanırım nasıl kazanıldığını unutmuş. Ben anlatayım; mesela basketbolda en çok sayıyı atan, futbolda en çok golü atan kazanıyor. Siyasette de, en çok oyu alan kazanıyor. Yani halktan en çok desteği alan. İşte o en çok desteği alan da meşruiyet kazanıyor." dedi.

'KAZANAMAYINCA KAYBETMİŞ OLUYORSUN, BUNU ANLAMAK BU KADAR ZOR OLMAMALI'

Özcan, "Siyasette kazanamayınca, kaybetmiş oluyorsun. Bunu anlamamak bu kadar zor olmamalı. Ben girdiğim son Belediye seçiminde, AK Parti adayından fazla oy aldığım için kazandım. Şimdi benim meşruiyetimde mi tartışma konusu haline gelecek?" şeklinde konuştu.

CHP'li Tanju Özcan'dan, Kılıçdaroğlu iddiası: Psikolojik durumundan dolayı...

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • ALİ BABA 6 ay önce Şikayet Et
    13 seçimden 12 yenilgi aldı diyor.... Bunlar bir seçimmi kazandı?
    Cevapla
  • DATÇALI 8 ay önce Şikayet Et
    TANSU boş konuşuyorsun BOLU ya ne hizmet yaptın ki hala onu bunu eleştiriyorsun. İMAMOĞLUNA sahip çıktın oda PKK ya sahip çıktı. AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
    Cevapla
  • ekrem efendi 8 ay önce Şikayet Et
    seni adam sanmıştım takiii o şımarık itici cahil yalancı işe yaramaz ıimamoğluna chp başkanlığını layık görünceye kadar senden de bir cacık olmazz...
    Cevapla
  • Akn 8 ay önce Şikayet Et
    CHP başında kaldıkça kazanıyorsun sende bunu anla
    Cevapla
  • Bekir 8 ay önce Şikayet Et
    Chp de kaset i kontrol eden kazanir Kilicdaroglu baykal i kasetle yendi Varsa kasedi olan o kilicdaroglunu yener Cia hala kilicdaroglunun yerine daha azgın birini bulamadı Bulunca kasedi çıkar Kuyruğunu kıstırır gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkent Ankara'yı sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması