Selçuk Bayraktar'dan 'Siyasete girecek misiniz?' sorusuna yanıt! İlk kez net konuştu

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, 'Siyasete girecek misiniz?' sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

GİRİŞ 01.09.2023 18:45 GÜNCELLEME 02.09.2023 10:40
Bu Habere 202 Yorum Yapılmış

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın siyasete girip girmeyeceği en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Bayraktar, 'Siyasete girecek misiniz?' sorusuna ilk kez bu kadar net cevap verdi.

'KORKUP GERİ DÖNECEK DEĞİLİZ'

Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’ya konuşan Bayraktar, "Milli teknoloji hamlesi idealini gerçekleştirme yolunda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Yani mücadele politikayı, siyaseti gerektiriyorsa burada biz korkup da geri dönecek değiliz ki" ifadelerini kullandı.



'HİÇ BİR ZAMAN SİYASETE GİRMEK GİBİ BİR HAYALİM YOK AMA...'

Hiçbir zaman siyasete girme gibi bir hayali olmadığına vurgu yapan Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir düşünün; uçaklarımız dünyanın en fazla ülkesine ihraç edilmiş, gelirlerimiz dünyada hiçbir benzeri olmaz şekilde sanayi şirketleri açısından yüzde 82’si yurt dışından, ihracattan… Dünyadaki teknoloji firmalarına baksanız onlarda bile çok az bulursunuz örnek çok çok azdır… Şimdi böylesine bu kadar büyük bir mücadele verirken elbette bunlar ülkelerin güvenliği için kullanılan sistemler bu kadar dünyada biliniyorken; yani şimdi Azerbaycan’daki harekatı düşünün ne kadar düşmanlık yapıldı değil mi? Azerbaycan kendi topraklarında yaptı bu harekatı. Bütün uluslararası meşruiyetini düşünün kendi işgal edilmiş topraklarında yaptığı savunma harekatından dolayı dünyanın her tarafından tehditler ambargolar yağdı değil mi? Şimdi bunlardan korkmayıp, mücadelenin farklı şekilde de verilmesi gerekiyorsa elbette o şekilde de vereceğiz demektir… Ama dediğim gibi böyle bir hayalim olmadığı gibi biz yaptığımız işi insanlığın faydasına, ülkemizin faydasına en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz."

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 202
  • istanbullu 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaseti boşver. bu ülkenin sizlerin yetiştireceği sanayicilere ihtiyacı var.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk kardeşim, Savunma sanayimize sana daha çok ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaptığınız büyuk bir iş girmeni tavsiye etmem işinde başarılısın daha çok şeyler yapacağına inancım tam senin fikrin girersende önce emeklilerim Maaşını düzelt sana zahmet vekillerinkini kes yağlı ,ballı millet vekili emekliliğı kaldır memur sayısini düşür enflasyonu düşür doları kaldır bunlar daha zor sen iha yapmaya devam et
    Cevapla
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden ve senin gibi vatan aşkına çalışıp didinen cümle mühendislerimizden razı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gir aslanım gir... gir sende bozul.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıldızlar arka arkaya geliyor! Anadolu takımlarından transferde gövde gösterisi
KKTC'nin kaderi değişecek: Tarifi keşif ortaya çıktı!