Adaylığını açıklayan Tunç Soyer'e büyük şok! Bahar Feyzan'dan dikkat çeken iddia!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu duyurmuştu. Gazeteci Bahar Feyzan Soyer'le ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

GİRİŞ 03.09.2023 00:26 GÜNCELLEME 03.09.2023 00:26
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Gazeteci Bahar Feyzan, TV100'de katıldığı programda, yerel seçimlerde aday olacaklarını açıklayan CHP'li belediye başkanlarının CHP'de nasıl karşılandığına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Feyzan, yerel seçimlerde adaylığını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in adaylık açıklamasının partide rahatsızlığa neden olduğunu iddia etti.



Feyzan, "Tunç Soyer’in açıklaması çok erken bulunmuş. İzmir’in Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmayabilir." dedi.

Bahar Feyzan'ın açıklamaları şu şekilde:

İstanbul ve Ankara tüm süreçten ayrı tutuluyor CHP’de o yüzden CHP’nin ağırlığı var önemli. En uygun açıklama Ekrem Beyin açıklaması ama Mansur Beye de kimse kırgın değil. Fakat Tunç Soyer’in açıklaması çok erken bulunmuş. İzmir’in Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmayabilir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde İzmir için yeniden aday olduğunu duyurmuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 113
  • Salih 7 ay önce Şikayet Et
    Chp li belediye başkanları derebeyleri gibiler. Ne partiyi takan var, ne genel başkanı. Kılıçdaroğlu bile bunu haketmiyor. Öyle şey olur mu ya. Parti her il için toplanıp karar vermeli.
    Cevapla
  • Nasıl olsa olur 7 ay önce Şikayet Et
    Tunç soyer bence Akp den aday olsun, İzmir'de büyük şehir belediye başkanlığına
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Vatanını da satarmı diyor? Yahu, bunların vatanı Yunanistan
    Cevapla
  • Reşo 7 ay önce Şikayet Et
    Tunç soyerden belediye başkanı harika olur CHP ti satan kılıçdar oğlunu satan İzmir’i satan dava arkadaşlarını satan yarin herkesi satar herkesi satan vatanını da satarmı?
    Cevapla
  • Cavit Çetin 7 ay önce Şikayet Et
    CHPkk aday olarak terlik koysa İzmir de Terlik Belediye Başkanı olur:) Sorgulamadan oy veriyor fanatik İzmir CHPkk seçmenleri söz konusu. HDPkk -YSP oyunun da İzmir de CHPkk ya gittiği unutulmamalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap