Halk TV’nin patronu kaçak yapıya yeniden başladı!

Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu, geçen yıl villasına kaçak kat yaptırmıştı. Tepkiler nedeniyle yıkılan kaçak yapının yerine Cafer Mahiroğlu bu defa çelik konstrüksiyonla yeniden inşaata başladı.

GİRİŞ 05.09.2023 08:26 GÜNCELLEME 05.09.2023 09:06
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu her yıl kaçak inşaatlarla gündem olmaya devam ediyor. 2021'de Çanakkale Assos'ta sit alanına inşa ettirdiği kaçak restoranı CHP'li üst düzey isimlerin de katıldığı törenle ruhsatsız olarak işletmeye açan Cafer Mahiroğlu, 2022'de ise İstanbul Sarıyer'de Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki villasına kaçak kat inşa ettirirken yakalandı.

Tüm tepkilere rağmen İBB iştiraki Boğaziçi İmar Müdürlüğü, inşaat hakkında işlem yapmadı. İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ise kaçak inşaatı mühürledi ve geçen yıl 26 Ağustos'ta inşaatın yıkımına başladı.

"VATANDAŞIN UNUTMASI BEKLENDİ!"

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı M. Ejder Batur, "Tam 1 yıl önce bu konu gündeme gelince kaçak inşaatı İBB tarafından donduruldu ve vatandaşın da bu konuyu unutması beklendi. Şimdi yapının tüm hacmi kaçak olarak çelik konstrüksiyonla büyütülmeye çalışılıyor. Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İBB, Halk TV'nin patronuna gerek kendi partisi içinde gerekse diğer tüm desteklerinden dolayı diyet borcunu ödüyor olmalı ki bu sefer yapı tüm hacmiyle kaçak olarak büyütülüyor. İnşallah 7 ay sonra İstanbul'a 5 yıl kaybettirip bu aziz şehri nimet görenler sandıkta İstanbullu hemşehrilerimizden gerekli cevabı alacaklardır" diye konuştu.

KAYNAK: SABAH / MUSTAFA KAYA - BARIŞ SAVAŞ
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 18
  • Hacı Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Bu yasal değilse neden durdurulmuyor? Nerde bu Uğur Dündar?
    Cevapla
  • chornibumer 7 ay önce Şikayet Et
    Adam çatı yapıyor.kaçak kat falan çıkmıyor.Doğruya doğru
    Cevapla
  • bülent duman 7 ay önce Şikayet Et
    devlet devletliğini yapmassa .anarşi artar.düzen bozulur.
    Cevapla
  • cismail 7 ay önce Şikayet Et
    istanbulda ormanlık alanlarda talan oluyor , bakanlık önce bunlara bir dur desin . bir eve takılmayın . yüzlerce orman içinde havuzlu lüks villalar inşaa ediliyor , taşdelen ömerli , nevzat demir tesisin çevresi bu benim gördüklerim
    Cevapla
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    İsatnbula ihanet ettik diyenleri unuttuk..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var