Karamollaoğlu'ndan yeni anayasa mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, "Ülkemizin yeni bir anayasadan önce yeni bir anlayışa ihtiyaç duyduğu kanaatindeyiz. Bugüne kadar takınılan tavırlarla yeni bir anayasa yapmak bu ülkeye fayda getirmez" dedi.

GİRİŞ 06.09.2023 13:30 GÜNCELLEME 06.09.2023 15:56
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin yeni anayasadan önce yeni anlayışa ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Bugüne kadar takınılan tavırlarla yeni bir anayasa yapmak bu ülkeye fayda getirmez." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, İstanbul ve Kırklareli'nde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, afetzedelere "geçmiş olsun" diledi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıldan fazladır seçim kaybetmediğini anımsatan Karamollaoğlu, seçimlerde başarılı olan AK Parti hükümetlerinin yönetim konusunda başarısız olduklarını savundu.

Cumhuriyet tarihindeki en büyük enflasyon artışının son 20 yılda gerçekleştiğini iddia eden Karamollaoğlu, "'Seçim öncesi bal şerbet vadedip seçim sonrası neden millete zehir içiriyorsunuz' sorusunu elbette sormak mecburiyetindeyiz. Hangisi gerçek? Seçim öncesi güzel vaatlerde bulunmanız mı, seçim sonrası acı faturayı millete kesmeniz mi?" diye sordu.

Karamollaoğlu, iktidarın yeni anayasa yapma noktasında samimi olmadığını ileri sürerek, darbe anayasasından kurtulmaya ve herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir anayasaya ihtiyaç olduğunu belirtti.

Yeni anayasa söylemlerinin yerel seçimlere yönelik yatırım olduğunu söyleyen Karamollaoğlu, "Ülkemizin yeni bir anayasadan önce yeni bir anlayışa ihtiyaç duyduğu kanaatindeyiz. Bugüne kadar takınılan tavırlarla yeni bir anayasa yapmak bu ülkeye fayda getirmez. İnsanımızın anayasadan önce zihniyet değişikliğine ihtiyaç duyduğunu biliyoruz." diye konuştu.

Türkiye'nin gerçek gündeminin çöken ekonomi, işsizlik, iç ve dış borç, yoksulluk olduğunu belirten Karamollaoğlu, milletin sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 45
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kimin kimi değiştirmesi gerektiğini millet gayet iyi biliyor o yüzden kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkeye aslında bu ikiyüzlü müslüman kılığına bürünmüş münafıklardan hayır gelmez.Allahim bunları inşallah ikicihandada kahhar ismiyle kahreylesin inşallah yarabbim inşallah.
    Cevapla
  • MSELİM 7 ay önce Şikayet Et
    nasıl bir anlayış? birbirine kazık atma anlayış mı? ülkeyi talan edip batıya teslim etme anlayışı mı?
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Partiyi davutoğluna teslim et lütfen
    Cevapla
  • bbbbbbbbb 7 ay önce Şikayet Et
    saadet partisini batırdın sola CHPHDP ye teslim ettin.senden bu ülkeye hayır gelmeez çünkü anlayış yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi