CHP'den İYİ Parti açıklaması: Gerekirse ittifak yaparız

CHP Grup Başkanvekili Burcu Köksal, yerel seçimlere ilişkin, "Gerekirse ittifak yaparız, gerekirse tek başımıza gireriz. Partimizin yetkili kurulları yeri geldiğinde gerekli kararları alacak ve kamuoyuyla paylaşacaktır" dedi.

GİRİŞ 07.09.2023 19:03 GÜNCELLEME 08.09.2023 09:54
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

CHP'li Köksal, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Köksal, İYİ Parti ve CHP'nin yerel seçimlere yönelik açıklamaların hatırlatılması üzerine de "CHP olarak gerekirse ittifakla, gerekirse tek başına bu seçimlere gireceğiz. 7 ay sonra yapılacak yerel seçimler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

İYİ PARTİ AÇIKLAMASI

Köksal, 'Kapılar İYİ Parti için tam anlamıyla kapandı diyemeyiz, doğru mu?' şeklindeki soruya ise "Gerekli yerlerde zaten gerekirse ittifak yaparız, gerekirse tek başımıza gireriz. Partimizin yetkili kurulları yeri geldiğinde gerekli kararları alacak ve kamuoyuyla paylaşacaktır" diyerek cevap verdi.

Köksal ayrıca partisinin 100'üncü yılının 9 Eylül'de kutlanacağını belirterek, vatandaşları CHP'nin kutlama etkinliklerine davet etti.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 63
  • musa 1 yıl önce Şikayet Et
    seçime yalnız giren partiler oy oranlarını dahada yükseltti bence iyi parti yalnız girseydi çok fazla oy alırdı chp nin yanlış politikası iyi partiyi bitirdi
    Cevapla
  • xxlxx 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK desteği olmadan Trakya hariç hiçbir yeri kazanamazlar.
    Cevapla
  • ak sinoplu gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    tek başınıza girdiğinizde boyunuzun ölçüsünü alırsınız bundan sebep size her söylenene eyvallah demek ve ittifak yapmak zorundasınız sizde satılık kiralık verilecek şey çok nasıl olsa..
    Cevapla
  • Gezgin 1 yıl önce Şikayet Et
    İtifaksiz koca bir hiç siniz
    Cevapla
  • Gurbet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ittifaksız yapamazlar mecburlar dışarıdan Emir öyle. Sinsini sevdiğim sen seslisine çeker. Allah memleketimizi 7'li masayı ve bunları oy verenlerden korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün olmadığı Türkiye inşa edelim
Suudi Arabistan ve Rusya'nın yeni planı ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Çin detayı'