G20 üzerinden Erdoğan'a saldırdı: Kılıçdaroğlu'nun haddi aşan sözlerine AK Parti'den tepki

Son dakika haberi.. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun G20 üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan "Erdoğan küresel güçlere boyun eğdi" sözlerine AK Parti'den çok sert tepki geldi.

G20 üzerinden Erdoğan'a saldırdı: Kılıçdaroğlu'nun haddi aşan sözlerine AK Parti'den tepki
G20 üzerinden Erdoğan'a saldırdı: Kılıçdaroğlu'nun haddi aşan sözlerine AK Parti'den tepki
GİRİŞ 14.09.2023 13:00 GÜNCELLEME 14.09.2023 19:11
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun G20 üzerinden Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan "Erdoğan küresel güçlere boyun eğdi" sözlerine AK Parti'den çok sert tepki geldi.

Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sn Kemal Kılıçdaroğlu yine cehalet dolu cümlelerle Sn Cumhurbaşkanımıza saldırmış. Her zaman olduğu gibi eline tutuşturulan bir metni yayınlayarak G20 Zirvesi hakkında açıklamalarda bulunmuş. Hiç anlamadığı konularda yaptığı açıklamalarına bir yenisini eklemiş. Öncelikle Sn Kılıçdaroğlu, hayatında Türkiye Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerini korumak adına bugüne dek hiçbir uluslararası müzakereye liderlik etmiş değildir.

"HİÇ BİLGİSİ OLMADIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ"

Bu noktada G20 zirvesi ve uluslararası gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamalar en temel dış politika gelişmeleri hakkında hiç bilgisi olmadığını bir kez daha göstermiştir.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımıza yönelik “Erdoğan küresel güçlere boyun eğmiştir” demiş. Cumhurbaşkanımızın küresel sistem içindeki güçlü ve kararlı çizgisi, Kılıçdaroğlu’nun asla anlayamayacağı bir boyuttadır.

Zaten küresel sistemin bütün aktörleri Cumhurbaşkanımızın kararlı ve vizyoner bir dış politika çizgisi izlediğini yakinen bildiği gibi dostlarımız bu duruşuna saygı duyduklarını da açıkça ifade etmektedirler.

Kılıçdaroğlu’nun “Türkiye'siz masa kurulduğunu” söylemesi ise masa denilince sadece 7’li masayı anlayan birisi için büyük bir iddiadır!

Cumhurbaşkanımız ise küresel ve bölgesel olaylarda “Türkiye’siz masa kurulamaz” dediğinde bunu defalarca ispat etmiştir."

ÇELİK'TEN YENİ TEPKİ

AK Parti Sözcüsü Çelik, "Kılıçdaroğlu’nun parti sözcüsü haddini aşarak ekip olarak hiç anlamadıkları konularda konuşmuş. Her konuyu size tek tek anlatmamız imkansız; anlamanız en az yüzyıl sürer. “Türkiye’nin kurucu partisi” ünvanı ile alakası olmayan bir siyasi ekip olduğunuzu binlerce kez gösterdiniz. İnanmıyorsanız, CHP’ye destek veren vatandaşlarımıza sorun…" açıklamasında bulundu. 

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 108
  • esas 7 ay önce Şikayet Et
    Erişemediği üzüme koruk diyor. Hevesi kursağında kaldı. Kendi kaybettiği cumhurbaşkanlığını alsaydı şimdi G20'de yalayıp öpmediği el kalmazdı herhalde. Malum iyi destek verdikleri için minnet duyacaktı
    Cevapla
  • Sahipkıran 7 ay önce Şikayet Et
    Yalan konseyi başkanı, seçim şokunu atlatmış olmalı ki yalanlarına kaldığı yerden başlamış...
    Cevapla
  • patriot 7 ay önce Şikayet Et
    Kk dikkate alinacak birisi degil, uzerinde konusmaya degmez...
    Cevapla
  • vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Verin mahkemeye kazandığınız parayla bunlara inat fakir fukaraya döner ikram edin nasıl olsa kemalin tazminatlarını chp li belediyeler halktan çalarak ödüyor alıştı chp kaşınıyor türkiyede ceza hukuku suçludan yana isteyen istediğini yapıyor ülkede namuslu insana yaşama hakkı yok hep suçlu hep harami haklı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Harika bir yanıt vermiş sn. celik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den