Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan Menderes'in kabrine ziyaret

CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu, Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu'nun mezarını birlikte ziyaret etti.

GİRİŞ 17.09.2023 14:06 GÜNCELLEME 17.09.2023 14:06
Bu Habere 211 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, idam edilişlerinin 62'nci yılında Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarı başında andı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu daha sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da kabrine ziyarette bulundu. 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, idam edilişlerinin 62'nci yılında eski Başbakan Adnan Menderes, Maliye Bakanı Hasan Polatkan ve Dışişler Bakanı Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarları başında andı. Birlikte mezar başına yürüyen ikiliye, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. Dua okunmasının ardından, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu Adnan Menderes'in Özel Kalem Müdürü, Kore Gazisi Mustafa Şevket Tarı ile bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu daha sonra birlikte yürüyerek merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın mezarına da ziyarette bulundu.

KAYNAK: DHA, AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 211
  • Vatansever Adanalı 7 ay önce Şikayet Et
    Bu münafıklar yarın UMRE ZİYARETİ için girişime başlarlar; Gerçi Suudlar onları Mübarek Beldeye gelmelerini istemez ve Konsolosluk onları dini sınava sokar müracaatlerını reddeder.!
    Cevapla
  • Gakkoş 7 ay önce Şikayet Et
    "Gece Kurtla iş tut gündüz Çobanla ağla" CHP'nin tam yaptığı budur!
    Cevapla
  • osman 7 ay önce Şikayet Et
    Şaka gibi, astıkları adamın kabrini ziyaret... Ey gençlik! Yakın geçmişi lütfen araştırın...
    Cevapla
  • siverekli şakir 7 ay önce Şikayet Et
    yüzsüslüğün bu kadarına da pes doğrusu, ulan hangi yüzle gittiniz...Bunların ar damarları çatlamış belli.....
    Cevapla
  • aramıza hoşgeldin 7 ay önce Şikayet Et
    münafık ordusu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı