AK Parti'den ittifak açıklaması: Yeniden Refah detayı dikkat çekti

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz yerel seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 18.09.2023 17:51 GÜNCELLEME 18.09.2023 17:58
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

Cumhur İttifakı'nın son durumuna değinen Yılmaz, "2018 yılındaki seçimden bugüne kadar MHP ve BBP ile son derece olgun, ittifak ruhuna herhangi bir şekilde zeval vermeyecek saygılı bir birlikteliğimiz oldu. Bu önümüzdeki günlerde de inşallah devam edecek" dedi.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NE ÇAĞRI

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Yusuf Ziya Yılmaz, ittifak görüşmelerinin AK Parti'nin büyük kongresinden sonra başlayacağını belirtti.

"Şüphesiz biz MHP ile ittifak içerisindeyiz. BBP de var. Yeniden Refah Partisi de zaman zaman bazı konularda ittifak içerisinde, bazı konularda da ittifak dışında hareket ediyor. İnşallah bu seçimde de ittifak içinde hareket ederiz." diyen Yılmaz, "Biz bir kere müttefikiz." mesajı verdi.

Yılmaz sözlerinin devamında muhalefetin tutarsız ittifak açıklamalarını eleştirdi:

Muhalefette biri 'Ben ittifak yapmayacağım. Kendi adayımı çıkartacağım' diyor. Diğeri de 'Öyle dediğine bakma, belli yerlerde anlaşacağız' diyor. Sonra dönüyor diğeri diyor ki 'Böyle dedik ama bazı yerlerde tabanda bazı şeyler olabilir'. O gelgitler bizi çok ilgilendirmiyor. Biz işimizi çok iyi yapan, dersine de çok iyi çalışan bir ekibiz.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 85
  • Cemal K. 7 ay önce Şikayet Et
    Halen muhalefette yer alan hiçbir parti gelmesin. Biz bize yeteriz.
    Cevapla
  • murat 7 ay önce Şikayet Et
    Erbakan ittifaka katıldı, küreselci karşıtlığı söylemler hem hafifledi hem sayısı azaldı. Oranlasınlar bakalım geçen seçimdeki potansiyelde oy alabilecek mi?
    Cevapla
  • Manisalı 7 ay önce Şikayet Et
    Staj ve Çırakların mağduriyeti konusunda söz verdiğiniz gibi YRP den destek bekliyoruz!!!
    Cevapla
  • Laedri 7 ay önce Şikayet Et
    Ne mağduriyeti yahu! Kendi kendinize icat çıkarıyorsunuz.Kıvırmadan söyleseniz ya 1800 günle emekli olmak istediğinizi !Yakında sezaryanla doğanlarda doğum zorluğu sebebiyle erken emeklilik isterlerse asla şaşırmayacağım.
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    cumhur ittifakı yerel seçimler de beraber olurlarsa çok başarılı olurlar
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    syn fatih erbakan stajer ve çıraklara verdiginiz sözü unutmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmenlere bir müjde daha! Meslek Kanunu'nda dikkat çeken detay
Alimler Birliği'nden Erdoğan'a övgü dolu sözler!